Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετέχει στο πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους άστεγους» που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με το Δήμο Σαρωνικού και την Praksis – Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας.

Τα νέα σύγχρονα κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα που έρχονται να προστεθούν στα υπόλοιπα μέσα μικροκινητικότητας που λειτουργούν ήδη στην πόλη, παρουσίασε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Νυμφών της Δ.Ε. Βουλιαγμένης.

Τον τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι βίωσε ο παλαίμαχος θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με διαρρήκτες.

Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα πραγματοποιήσει δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών, τα οποία θα διατεθούν σε παιδιά, που οι οικογένειές τους δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να τους τα εξασφαλίσουν.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» παραμένει νοσηλευόμενος ένας 14χρονος, που τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι κατά τη διενέργεια θαλάσσιας δραστηριότητας με μέσο αναψυχής «flight surfboard» (σανίδα πτήσης), στη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης.

Περισσότερα Άρθρα...