Λόγω εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 σε υπαλλήλους του Δήμου, το Δημαρχείο Αλίμου ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟ μέχρι και την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

 Λόγω εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 σε υπαλλήλους του Δήμου, το Δημαρχείο Αλίμου ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟ από σήμερα μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021.

Στο διάστημα αυτό, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται κανονικά για όλες τις υποθέσεις τους από τον ψηφιακό κόμβο του Δήμου Αλίμου (https://certificates.alimos.gr/home), όπου μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις, να ζητάνε και να λαμβάνουν πιστοποιητικά και έγγραφα κ.ο.κ.

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την περαιτέρω λειτουργία του Δημαρχείου.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.alimos.gr

Ενέργειες για την υλοποίηση των αναβλητικών αιρέσεων που αποτελούν προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής της «Παραχώρησης του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της Μαρίνας Αλίμου» πριν τις 31 Δεκεμβρίου, όταν και εκπνέει η προθεσμία παράτασης που έχει εγκρίνει το ΤΑΙΠΕΔ, πραγματοποιούν τα συμβαλλόμενα μέρη:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα συχνά πυκνά γίνεται θέμα συζήτησης η συνδικαλιστική αντιπαράθεση που λαμβάνει χώρα στον Δήμο Αλίμου που έχει ξεφύγει από τα θεμιτά πλαίσια με χαρακτηριστικά όπως, ανάρμοστες τοποθετήσεις, περίσσιο αυταρχισμό και προσβλητικές προσωπικές και απαξιωτικές αναφορές.

Ξεκινά ο εκσυγχρονισμός της Μαρίνας, με την εταιρεία Ανάπτυξη Νέας Μαρίνας Αλίμου να υλοποιεί εντός της επόμενης πενταετίας ένα επενδυτικό πρόγραμμα που θα ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ.

Ξύλο και των γονέων έξω από το 2ο και 5ο Γυμνάσιο που τελούν υπό κατάληψη. Η κατάσταση ξέφυγε όταν οι γονείς προσπαθούσαν να βγάλουν τα οδοφράγματα που είχαν βάλει μαθητές έξω από την είσοδο!

Περισσότερα Άρθρα...