asthenoforo

Στελέχη του λιμενικού σώματος εντόπισαν τη σορό άνδρα στον Φλοίσβο, το μεσημέρι της Τρίτης. Μάλιστα, πρόκειται για το δεύτερο πτώμα που εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή μέσα σε λίγες ημέρες.

Πρόκειται για άνδρα με μαύρα μαλλιά, ύψος περίπου 1,80 μ., ηλικίας 35-40 ετών.

Στο δεξί του χέρι φοράει βέρα και στο αριστερό μαύρο ρολόι. Η σορός του βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Αλίμου.

Θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και ενδεχομένως περαιτέρω στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος.

ΑΠΕ

 

xeiropedes police 

Στη σύλληψη δύο ληστών που είχαν εισβάλει σε σπίτι στη Βουλιαγμένη κρατώντας ομήρους για αρκετή ώρα έναν 55χρονο και τη μητέρα του προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί εισέβαλαν το βράδυ στη μεζονέτα του 55χρονου και της μητέρας του στη Βουλιαγμένη, σπάζοντας ένα παράθυρο στο μπάνιο.

Υπό την απειλή όπλου τους ακινητοποίησαν και τους ζήτησαν να τους αποκαλύψουν που ήταν το χρηματοκιβώτιο.

Εκείνοι αντιστάθηκαν με αποτέλεσμα οι δράστες να χτυπήσουν τον 55χρονο.

Αφού παρέμειναν περίπου μιάμιση ώρα στο σπίτι κάνοντας "φύλλο και φτερό" τους χώρους, άρπαξαν 2.000 σε μετρητά και εξαφανίστηκαν.

Ο 55χρονος και η μητέρα του ειδοποίησαν την αστυνομία που κατάφερε να συλλάβει, έπειτα από καταδίωξη, τους κακοποιούς- από την Αλβανία -στον Άλιμο.

kondylis glypto pinakas

Αλιεύσαμε από το διαδίκτυο ένα απίστευτο βίντεο μέσα από το οποίο ο γεμάτος καλλιτεχνικές ανησυχίες δήμαρχος, Κονδύλης Ανδρέας, προσπαθεί να πείσει του πολίτες τού Αλίμου, πως η πόλη θα πρέπει να φιλοτεχνηθεί από έργα γνωστών (και μη...) ζωγράφων!

Μάλιστα, για τους λόγους αυτούς τοποθέτησε ένα έργο τέχνης εικαστικού (ο ίδιος ισχυρίζεται πως είναι πολύ γνωστός) σε κεντρική πλατεία της περιοχής.

«Η πόλη έχει ανάγκη εκτός από καθαριότητα, πράσινο, περιβάλλον και κάποιες ωραίες (αλλά πανάκριβες, κατά την εκτίμηση αρκετών πολιτών) νότες αισθητικής μέσα στην πόλη», αναφέρει χαρακτηριστικά και γεμάτος υπερηφάνεια, στο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος!

Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του alimosvoice.gr, αφιερώνει αρκετό προσωπικό χρόνο προς αναζήτηση έργων τέχνης, τα οποία πολλές φορές ξεπερνούν ακόμα και έναν ετήσιο οικογενειακό προυπολογισμό μιας αστικής οικογένειας!

Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως ακόμα και σήμερα το ανήσυχο πνεύμα του Δημάρχου στρέφεται στην αγορά πινάκων ζωγραφικής ακόμα και από συλλέκτες τέχνης με ακροδεξιό...ταμπεραμέντο, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται όλα αυτά να τα ξεπερνά με σκόπο να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα τέχνης στην περιοχή του.

alimosvoice.gr

Φωτο από άλλο σχετικό δημοσίευμα

κονδυλης συλλακτισ αρθρο

 

 

dimarxeio alimou

Τη μήνυση του Δημάρχου Αλίμου και 4 Αντιδημάρχων κατά μελών των ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ – την οποία και ζητά να αποσυρθεί – καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ, με ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας πως, «οι συνδικαλιστικές παρεμβάσεις μελών των Σωματείων, Ομοσπονδιών και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δεν αναστέλλονται και δεν περιορίζονται, ούτε με ποινικοποιήσεις, ούτε με εκφοβισμούς».

H ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τη Διοίκηση του Δήμου Αλίμου για την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, που επιχειρεί, με την κατάθεση έγκλησης-αναφοράς στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά συνδικαλιστικών στελεχών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της ΠΟΕ-ΟΤΑ, της ΠΟΓΕΔΥ και του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου. Οι συνδικαλιστικές παρεμβάσεις μελών των Σωματείων, Ομοσπονδιών και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δεν αναστέλλονται και δεν περιορίζονται, ούτε με ποινικοποιήσεις, ούτε με εκφοβισμούς.

Ο Δήμαρχος Αλίμου και οι τέσσερις (4) Αντιδήμαρχοι καταθέτοντας μήνυση κατά του μέλους της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Βασίλη Γκιτάκου, του μέλους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Μάριου Κατσουρού, του μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και μέλους της ΠΟΓΕΔΥ, Αικατερίνης Γιαννούλια, του τέως προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου, Γιάννη Καπράλου και κατά παντός υπευθύνου, επιχειρούν να τρομοκρατήσουν συνδικαλιστικά στελέχη και να αποτρέψουν τη συνδικαλιστική δράση στον Δήμο Αλίμου.

Η συνδικαλιστική παρέμβαση που πραγματοποίησαν τα συνδικαλιστικά στελέχη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της ΠΟΕ-ΟΤΑ, της ΠΟΓΕΔΥ και του τοπικού Συλλόγου Εργαζομένων στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλίμου, στις 12 Ιουλίου 2017, έγινε προκειμένου να αποτραπεί η άδικη πειθαρχική δίωξη μελών του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα στο πλαίσιο της άσκησης της συνδικαλιστικής δράσης και δεν θα επιτρέψουμε να διώκεται ποινικά. Δηλώνουμε ξεκάθαρα στον Δήμαρχο Αλίμου ότι το συνδικαλιστικό κίνημα ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τον Δήμαρχο Αλίμου να αποσύρει τη μήνυση και δηλώνει ρητά ότι θα υπερασπίσει την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση όλων των διωκόμενων και θα στηρίξει έμπρακτα τα συνδικαλιστικά στελέχη.

epoli

kondylis glypto pinakas

Aπάντηση δίνει ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης σε δημοσίευμα Εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται γιατί έχει αγοράσει 67 έργα τέχνης και έχει μετατρέψει το δημαρχείο.... σε γκαλερί.

Διαβάστε την απάντηση του Δημάρχου Αλίμου ,Ανδρέα Κονδύλη

Στο φύλλο της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου 2018 δημοσιεύτηκε άρθρο του συντάκτη σας «Μ.Γ.», σχετικά με τη δημιουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης στον Δήμο Αλίμου. Η δημοσίευση με βρήκε στο Παρίσι, όπου είχα μεταβεί για 3 ημέρες και ενημερώθηκα μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τους συνδημότες μου.

Περπατώντας στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, σκεφτόμουν το κείμενό σας και παρατήρησα ότι και στο Παρίσι έχουν κάνει το ίδιο σφάλμα με εμάς στον Άλιμο: έχουν γεμίσει τον τόπο, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, με γλυπτά, έργα τέχνης, πινακοθήκες και μουσεία, πετώντας και σπαταλώντας κι αυτοί αμέτρητα χρηματικά ποσά για την Τέχνη, την ώρα μάλιστα που το γαλλικό κράτος κάνει περικοπές στις κοινωνικές παροχές...

Σας στέλνω ενδεικτικά 2 φωτογραφίες που έβγαλα από έργα τέχνης σε δημόσιους χώρους και σας παρακαλώ να βρείτε κάποιον τρόπο να επισημάνετε στους ανόητους κουτόφραγκους, που επενδύουν στην Τέχνη, το μεγάλο λάθος που κάνουν, ίδιο και μεγαλύτερο με τη δημοτική αρχή του Αλίμου...

Υ.Γ.: Για τις τεράστιες ανακρίβειες του δημοσιεύματός σας, σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθεί ο Δήμος μας για την νόμιμη αγορά των έργων Τέχνης, δεν κάνω καν αναφορά. Τα επισκιάζει όλα η φριχτή, σκοταδιστική αντίληψη του συντάκτη σας, ότι η Τέχνη είναι περιττή σε καιρούς κρίσης. Πιστεύουμε το ακριβώς αντίθετο: σήμερα, μέσα στην κρίση και την παρακμή, η Τέχνη είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ.

Και πάλι σας ευχαριστώ,

Ανδρέας
Κονδύλης

Δήμαρχος

Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες... του κ. Aνδρέα Κονδύλη κοστίζουν μια περιουσία στον Δήμο Αλίμου

 

kleftes listes ALIMOS
Οι δράστες ανέβηκαν στο διαμέρισμα από τις υδροροές, σε στιγμή που οι ιδιοκτήτες του έλειπαν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατάφεραν να πάρουν μαζί τους φεύγοντας το χρηματοκιβώτιο.

Στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις των τριών διαρρηκτών στο διαμέρισμα. Στην αρχή φαίνονται δυο άνδρες, ο ένας με κουκούλα, ο άλλος με καπέλο τζόκεϊ και γάντια να ψαχουλεύει όλο το σπίτι, συρτάρια, ντουλάπια κλπ., ψάχνοντας προφανώς για κάτι πολύτιμο.

Σε κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο εντοπίζει προφανώς το χρηματοκιβώτιο κρυμμένο σε μια ντουλάπα και στη συνέχεια και οι τρεις κλέφτες με γρήγορες κινήσεις προσπαθούν να το αποσπάσουν.

Το βίντεο έχει παραδώσει στο τοπικό τμήμα Ασφάλειας ο ιδιοκτήτης και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

notia.gr

peripoliko apoklismos dromou

Πανικός επικράτησε στον Άλιμο. Πυροβολισμοί έπεσαν στην μέση του δρόμου κατά την διάρκειας ληστείας σε χρηματαποστολή, στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οπλισμένος άνδρας, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, επιχείρησε να ληστέψει χρηματαποστολή τράπεζας, στη Λεωφόρο Ιωνίας., πυροβολόντας τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα.

Ο υπάλληλος που κατευθυνόταν σε ΑΤΜ ακινητοποιήθηκε με την απειλή του όπλου απο τους δυο άγνωστους δράστες που του ζήτησαν το κουτί, αλλά χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, πάτησε το ειδικό κουμπί και απολευθέρωσε χρώμα με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα χαρτονομίσματα.

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Αστυνομικοί, που βρίσκονταν κοντά, έσπευσαν στο σημείο.

Στη θέα τους, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στον αέρα και θα κραδαίνει το όπλο εναντίον περαστικών.

Τελικά, αφού έκλεψε με την απειλή του όπλου αρχικά ένα μηχανάκι και στη συνέχεια ένα αυτοκίνητο, κατάφερε να διαφύγει, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν.

Περισσότερα Άρθρα...