logo-agapotonalimo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και οι συνεργάτες του σας προσκαλούν
στη συγκέντρωση της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο»,
εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 23 Μαΐου, στις 8 μ.μ. ακριβώς στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Δωδεκανήσου 47).

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 47 (δίπλα στο Ταχυδρομείο) · Τηλέφωνα: 210 9921034 – 210 9921035

kondilis

Ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη:


"Φίλες και Φίλοι,

Ευχαριστούμε θερμά όλους, όσοι μας υποστήριξαν με την ψήφο τους, οδηγώντας μας στο δεύτερο γύρο της τελικής αναμέτρησης για τη δημοτική αρχή της πόλης μας.

Ευχαριστούμε, όμως, και όσους δεν μας ψήφισαν, αλλά συμμετείχαν στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, γιατί η δημοκρατία μόνο έτσι λειτουργεί. Η λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η συμμετοχή και η δράση, όχι η αποχή και η αδιαφορία.

• Ζητάμε τη στήριξή σας, για να εκφράσουμε τη δημοτική ενότητα του Αλίμου και έτσι να παλέψουμε πιο αποτελεσματικά για τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής μας.

• Ζητάμε τη συμμετοχή και την ψήφο σας, για να ξεφύγουμε από παλιές κατεστημένες απόψεις και μεθόδους.

• Ζητάμε τη στήριξή σας στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, για να αλλάξουμε τον Άλιμο που αγαπάμε και να πάει μπροστά η πόλη μας.

Την Κυριακή, 25 Μαΐου, έχουμε μια επιλογή. Είναι καθοριστική για τον τόπο μας. Μην την αφήσουμε να πάει χαμένη! … γιατί όλοι αγαπάμε τον Άλιμο!!!

Φιλικά,

Ανδρέας Κονδύλης"

 Μια όμορφη βραδιά με πολλές εκπλήξεις παρακολούθησαν οι χίλιοι και πλέον Αλιμιώτες που έδωσαν το «παρών» στην κεντρική ομιλία του 36χρονου Ανδρέα Κονδύλη, επικεφαλή της ανεξάρτητης κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο», την Τετάρτη 14 Μαΐου.

Από τις 7:30 το απόγευμα η οδός Θουκυδίδου είχε πλημμυρίσει εντυπωσιακά από κόσμο και τη ζωντανή μουσική του jazz συγκροτήματος LMI.

Λίγο μετά τις 8:00 οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα συγκινητικό βίντεο για τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη και αμέσως μετά δύο μικρές Αλιμιώτισσες, η Μελίνα και η Βίβιαν, μαθήτριες δημοτικού, τραγούδησαν ένα τραγούδι για τον Άλιμο γραμμένο ειδικά για την εκδήλωση από τη γνωστή ηθοποιό Μαρίνα Καλογήρου.

Τη σκυτάλη πήρε αμέσως μετά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Σήμερα δεν θέλω να υποσχεθώ, θέλω μόνο να σας πω γιατί Αγαπώ τον Άλιμο και τι ονειρεύομαι για αυτόν».

Στα 15 λεπτά που ακολούθησαν, ο Ανδρέας Κονδύλης έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία της πόλης, όπου ζουν άνθρωποι από το 3.000 π.Χ., και περιέγραψε το όραμά του για τον Άλιμο.

«Αγαπώ τον Άλιμο, γι’ αυτό ασχολούμαι τόσα χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και γι’ αυτό είμαστε όλοι εδώ απόψε! Γιατί Αγαπάμε τον Άλιμο και έχουμε ένα όνειρο για την πόλη μας. 

Αν μου ζητούσε κάποιος να συνοψίσω αυτό το όνειρο σε μία φράση, θα έλεγα: σε 5 χρόνια να μη λέμε στον Άλιμο: ‘Κοιτάχτε το Φάληρο, έτσι πρέπει να γίνουμε”, αλλά να λένε οι άλλοι “κοιτάχτε τον Άλιμο, έτσι πρέπει να γίνουμε:! Αυτό είναι το όνειρό μας για την πόλη μας και δεν θα ησυχάσουμε εάν δεν το πετύχουμε!».

Στο τέλος της συγκινητικής ομιλίας του, ο Ανδρέας Κονδύλης παρουσίασε όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και κάλεσε τους συμπολίτες του να «οργώσουν τον Άλιμο τις επόμενες 3 ημέρες», ώστε ο συνδυασμός «Αγαπώ τον Άλιμο» να κερδίσει τις εκλογές και να αλλάξει ο Άλιμος.

«Πείτε σε φίλους και γείτονες ότι χρειάζεται συμμετοχή. Ο τόπος μας δεν θα πάει μπροστά με την αποχή και την αδιαφορία. Εάν κάτσουμε στην άκρη και σταυρώσουμε τα χέρια δεν θα αλλάξει τίποτε. Μόνο με τη συμμετοχή και τον αγώνα προχωράει ο κόσμος. Καλό αγώνα, λοιπόν! Με τη νίκη! Αγαπώ τον Άλιμο» έκλεισε ο Ανδρέας Κονδύλης καταχειροκροτούμενος με ενθουσιασμό. 

 

 

kondilis

Ορφανός και Τσαμπαρλής σε αγαστή συνεργασία. Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα δηλώνουν κάτοικοι του Αλίμου.

Αυτά που συμβαίνουν στον Άλιμο, τα προεκλογικά εννοώ, δείχνουν πως η υποψηφιότητα του εικονιζόμενου Ανδρέα Κονδύλη έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στα δημοτικά πράγματα της περιοχής, αφού ο μεν δήμαρχος Θάνος Ορφανός έχασε, και μάλιστα οριστικά, το πλεονέκτημα της όποιας υπεροχής του είχε απομείνει μετά από οκτώ συνεχή χρόνια διοίκησης, ο δε επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος πάλι, Νίκος Τσαμπαρλής, νιώθει έντονα και περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι σ' αυτή την εκλογική αναμέτρηση κινδυνεύει όχι απλά να μην περάσει στον β' γύρο, αλλά να βρεθεί τρίτος, ακόμη και τέταρτος, μιας και η ανθυποψήφιά του Ελένη Μπελιά, στηριζόμενη επίσημα από το ΣΥΡΙΖΑ, απ' ότι φαίνεται δεν θα είναι καθόλου εύκολη αντίπαλος γι' αυτόν.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση και απ' όσα επίσημα ή ανεπίσημα ακούγονται, ο 38χρονος δικηγόρος Ανδρέας Κονδύλης προηγείται σταθερά κι εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου είναι ο ένας, σίγουρος, που περνάει στη β' Κυριακή σχετικά άνετα, με πιθανότερο αντίπαλο το νυν δήμαρχο Θ. Ορφανό, ο οποίος, δυστυχώς, από τη μέρα που ο Ανδρέας Κονδύλης έκανε γνωστές τις προθέσεις του, δείχνει ιδιαίτερα πανικοβλημένος και, εκτός αυτού, η εν γένει συμπεριφορά του απέναντι σε ανθρώπους που τον στήριζαν για χρόνια έγινε ξαφνικά εχθρική.

Πρόσφατα, είχα γράψει σε άρθρο μου σχετικά με τη διαφαινόμενη (από τότε) άτυπη "συμμαχία" Ορφανού – Τσαμπαρλή, πως αυτό ήταν κάτι που όχι απλώς φαινόταν, αλλά "έβγαζε μάτια". Ιδιαίτερα μάλιστα μέσα το Δημοτικό Συμβούλιο, με τις από κοινού - και εναλλάξ - "επιθέσεις" τους στον Ανδρέα Κονδύλη και τις προτάσεις του, καθώς και τη γενικότερη "στήριξη" του ενός προς τον άλλον.

Για όσους γνωρίζουν αρκετά καλά τα δημοτικά δρώμενα του Αλίμου, όλα αυτά (και άλλα βέβαια) έδειχναν τις προθέσεις τους και το τι θα ακολουθούσε αργότερα, δηλαδή στην προεκλογική περίοδο που τώρα διανύουμε.

Τότε, λοιπόν, ορισμένοι "κύκλοι" από τις δύο παρατάξεις Ορφανού – Τσαμπαρλή, χαρακτήρισαν τις απόψεις μου αβάσιμες, παρ' όλο που δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος της πλευράς Τσαμπαρλή, βλέποντας τον αρχηγό της να θέλει να συνδράμει το δήμαρχο για κάποιο θέμα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε αναγκαστεί να πει στους δικούς της: "Μα τι ειναι αυτά που λέτε! Ο Κονδύλης έχει δίκιο με αυτά που προτείνει".

Πέρασαν ήδη έξι μήνες από τότε, και τα ερωτηματικά που εξέφραζα περί "άτυπης συμμαχίας" μεταξύ Ορφανού – Τσαμπαρλή, τουλάχιστον για μένα (αλλά και για πολλούς Αλιμιώτες), έπαψαν πια να υπάρχουν.

Σήμερα, και οι δύο δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα! Έτσι με ενημερώνουν καθημερινά σοβαροί άνθρωποι από το Καλαμάκι.

Ο ένας βοηθάει τον άλλο με όποιο τρόπο μπορεί, αρκεί ο Ανδρέας Κονδύλης και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι να φαίνονται όσο το δυνατόν λιγότερο, όπως ακριβώς συνεβη πρόσφατα, στις 14-4-2014 για την ακρίβεια, όταν σε εδήλωση του Α' ΚΑΠΗ, αφού μίλησε ο αντιδήμαρχος κ. Τσέκας εκ μέρους του δημάρχου και ο κ. Τσαμπαρλής ως αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος, η υπάλληλος στο ΚΑΠΗ που συντόνιζε την εκδήλωση, δεν επέτρεψε στη δημοτική σύμβουλο Αναστασία Σιμητροπούλου, η οποία θεσμικά εκπροσωπούσε τον επικεφαλής της παράταξης "Αγαπώ τον Άλιμο" κ. Κονδύλη, να απευθύνει κι αυτή χαιρετισμό.

Κοντολογίς, αυτά και άλλα τινά "παρατράγουδα" λαμβάνουν χώρα στην όμορφη παραλιακή πόλη του Αλίμου. Και, βέβαια, αδυνατώ να πιστέψω όλα όσα "κυκλοφορούν" οι κακές γλώσσες για τον ΣΥΡΙΖΑ και την καθ' όλα αξιοπρεπή κα. Μπελιά.

Ότι δηλαδή, επειδή ο αδελφός της συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κ. Τσαμπαρλή, βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί της προκειμένου ο συνδυασμός της να στηρίξει τον, όποιον, αντίπαλο θα βρεθεί απέναντι στον κ. Κονδύλη ή, και τανάπαλιν, εφ' όσον καταφέρει να είναι αυτή τη δεύτερη Κυριακή.

Και αρνούμαι να το πιστέψω γιατί, όπως και η ίδια η κυρία Μπελιά έχει δηλώσει δημόσια, τόσο ο δημοτικός συνδυασμός του οποίου ηγείται, όσο και το κόμμα που τη στηρίζει "δεν είναι σαν τους άλλους", πέραν του ότι, κατ' εμέ προσωπικά, η Ελένη Μπελιά διαθέτει την πρέπουσα παιδεία και ως εκ τούτου δε θα επιτρέψει σε κανέναν να τη εμπλέξει σε σενάρια διαπλοκής και αδιαφάνειας.

Είναι γεγονός πλέον πως, όσο πλησιάζουμε την 18η Μαϊου, όλες οι ενδείξεις τείνουν σε μια συνεχή άνοδο του Ανδρέα Κονδύλη και της Ελένης Μπελιά.

Κι αυτό, είναι κάτι που, κακά τα ψέμματα, δυσκολεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επανεκλογή του κ. Ορφανού, ο οποίος (για να θυμόμαστε κάποια γεγονότα του πρόσφατου δημοτικού παρελθόντος) με τον ίδιο τρόπο και για τους ίδιους σχεδόν λόγους, είχε εγκαταλείψει τον τότε αρχηγό του και πρώην δήμαρχο, Αλέκο Αλούκο.

Τότε, ο κ. Ορφανός ανεξαρτητοποιήθηκε, πήρε μαζί του δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξής τους, τη Μαίρη Χατζάκη και το Νίκο Παπανικολάου, ξεκινώντας τη δική του πορεία, με τα γνωστά αποτελέσματα, τα οποία και τον δικαίωσαν.

Σήμερα, ο ίδιος ο κ. Ορφανός αντιδρά, όχι και με τον καλύτερο τρόπο είναι η αλήθεια, στην κίνηση του Ανδρέα Κονδύλη, που όπως και να το κάνουμε, είναι ένας πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και, οπωσδήποτε πολύ περισσότερο ανεξάρτητος από κάποιους που... υποκρίνονται τους ανεξάρτητους, απεμπολώντας τα πιστεύω, τις αρχές και τις ιδέες τους.

Κι επειδή ο κόσμος, όχι μόνο του Αλίμου, αλλά και κάθε άλλης περιοχής, δεν κοιμάται τον "ύπνο του δικαίου" πια, αφού ξέρει από πρώτο χέρι τι πρεσβεύει ο κάθε πολιτευόμενος και δη σε τοπικό επίπεδο, θα δωσει με την ψήφο του και τις απαντήσεις που πρέπει σε λίγες εβδομάδες.

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα.

Ν. Κονταρίνης, vimaonline

kondylis andreas

Με ποσοτό +2% έναντι του απερχόμενου δημάρχου Θ. Ορφανού, ο 36χρονος Ανδρέας Κονδύλης είναι ο νικητής του 1ου γύρου των δημοτικών εκλογών στον Αλιμο!

Ήδη στα επιτελεία του Ανδρέα Κονδύλη και του Θάνου Ορφανού έχει σημάνει συναγερμός αφού είναι σίγουρο ότι η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή.

Δύο είναι τα μεγάλα ερωτήματα. Τι θα κάνουν όσοι ψήφισαν Τσαμπαρλή και που θα πάνε οι ψήφοι της Μπελιά. Οι Νεοδημοκράτες θα ακολουθήσουν τη γραμμή Τσαμπαρλή και θα πάνε στον Ορφανό;

Kαι οι ψηφοφόροι της Μπελιά θα προτιμήσουν να απέχουν από την εκλογική διαδικασία ή κάποιοι ψήφοι θα πάνε σε ένα από τους δύο;

Πάντως το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη νεολαία. Και το μεγάλο όπλο του Κονδύλη είναι οι νέοι. Θα ακολουθήσουν την προτροπή των παλιών να ψηφίσουν Ορφανό για να μην βγει Δήμαρχος ο Κονδύλης;

Ή θα ψηφίσουν τον 36χρονο Ανδρέα Κονδύλη γιατί θέλουν ο Δήμος να περάσει στα χέρια ενός νέου, πετυχημένου και παραγωγικού ανθρώπου;

Oι νέοι του Αλίμου θα αποφασίσουν ποιον θέλουν για Δήμαρχο!

ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 26,94%,  5 έδρες
ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 24,90%,  4 έδρες
ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ 20,36%,  3 έδρες
ΜΠΕΛΙΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 15,55%,  3 έδρες
ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 6,85%,  1 έδρα
ΜΕΞΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 5,40%,  1 έδρα

xa spasmena grafei

Εντείνεται το κλίμα προεκλογικής βίας στα νότια προάστια, μετά την έφοδο κουκουλοφόρων πριν από δύο εβδομάδες στα γραφεία της  "Ελληνικής Αυγής", (των συνδυασμών της Χρυσής Αυγής έτσι όπως ονομάζονται για τις αυτοδιοικητικές εκλογές), στη Γλυφάδα και την επίθεση στον επικεφαλής της κ. Σωτήρη Βοργιά.

Ακόμα ένα περιστατικό ήλθε να προστεθεί και να ενισχύσει το κλίμα πόλωσης εν όψει των δημοτικών εκλογών.

Αυτή τη φορά έξι κουκουλοφόροι περίπου στις 2.20 τα ξημερώματα αφού έσπασαν με βαριοπούλες τα γραφεία της "Ελληνικής Αυγής" στον Άλιμο, προξένησαν μεγάλες υλικές ζημιές και πέταξαν παντού κόκκινη μπογιά.  

vimaonline

Με πρωτοφανή κοσμοσυρροή, παρά την έντονη βροχή, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γραφείου και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης«Αγαπώ τον Άλιμο» την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 8 το απόγευμα.

Η προσέλευση των πολυάριθμων δημοτών είχε ξεκινήσει από τις 7 η ώρα, εν μέσω έντονης Bροχόπτωσης. Παρότι η βροχή δυνάμωνε όσο περνούσε η ώρα, ταυτόχρονα πλήθαινε ο κόσμος μέσα και έξω από τα γραφεία, που είχαν γεμίσει ασφυκτικά από πολίτες.

Η ομιλία του Ανδρέα Κονδύλη, επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου, άρχισε λίγο μετά τις οκτώμιση. Οι σχεδόν χίλιοι δημότες που περίμεναν υπομονετικά κρατώντας ομπρέλες, υποδέχτηκαν με θερμές επευφημίες τον υποψήφιο Δήμαρχο και τον διέκοψαν με χειροκροτήματα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Μέσα σε περίπου είκοσι λεπτά, ο Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε με συντομία στις 10 βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής του Κίνησης και στο όραμά του για τον Άλιμο: καθαριότητα, πράσινο, νέες τεχνολογίες, ΕΣΠΑ, πολιτισμός, αθλητισμός, κοινωνική αλληλεγγύη και επίλυση των μεγάλων ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο Άλιμος.

Στην ομιλία του ο Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε επανειλημμένα σε θετικά παραδείγματα επιτυχημένων Δημάρχων, όπως ο Διονύσης Χατζηδάκης στο Παλ. Φάληρο, η Μαρία Ανδρούτσου στον Άγ.Δημήτριο και ο Γιώργος Καμίνης στην Αθήνα και ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του τον φίλο του και υποψήφιο Δήμαρχο Αργυρούπολης – Ελληνικού, Γιάννη Κωνσταντάτο, καθώς και τους παρευρισκόμενους υποψήφιους για την Περιφέρεια Αττικής.

Με το πέρας των εγκαινίων ο Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα συνειδητοποίησα ακόμα περισσότερο το μέγεθος των ευθυνών μου, γιατί λόγω της αθρόας προσέλευσης του κόσμου, έγινε έντονα αντιληπτή η μεγάλη ανάγκη που έχουν οι Αλιμιότισες και οι Αλιμιότες για μια ουσιαστική αλλαγή στον Δήμο» . «Απόψε πραγματικά είμαι βαθιά συγκινημένος για την τιμή που μου έγινε από τους συνδημότες μου, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι ξεκινάμε κάτι καινούργιο, κάτι πολύ πιο δυνατό & ουσιαστικό. Ξεκινάμε τη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία θα είναι η αυριανή δημοτική αρχή του Αλίμου, και έτοιμη για σκληρή δουλειά».

Ο Ανδρέας Κονδύλης και τα μέλη της Δημοτικής κίνησης θα συνεχίσουν την περιοδεία τους σε όλο τον Δήμο Αλίμου, επικοινωνώντας ξεκάθαρα το πρόγραμμα και τις θέσεις τους με σκοπό να κερδίσουν την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου.


Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι:

1. ΣΙΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δημοτική Σύμβουλος, Δικηγόρος
2. ΔΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος, Δάσκαλος Οδήγησης
3. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος, π. Αντιδήμαρχος,  Αξιωματικός Αστυνομίας εν αποστρατεία
4. ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ Δημοτική Σύμβουλος, π. Αντιδήμαρχος
5. ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αλίμου, Απόφοιτος Παν. Πειραία με μεταπτυχιακές σπουδές στην Σουηδία
6. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αλίμου,  ιδιωτικός υπάλληλος
7. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΜΗΣ Ανώτερος Αξιωματικός της Αστυνομίας εν αποστρατεία
8. ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ Ανώτερος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας εν αποστρατεία
9. ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΜΑΙΡΗ Διευθύντρια σε ιδιωτική εταιρεία πληροφορικής
10. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Επιχειρηματίας, πτυχιούχος Ραδιοακτινολογίας
11. ΑΡΑΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Φοιτήτρια Διοίκησης συστημάτων εφοδιασμού
12. ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Επιχειρηματίας
13. ΒΕΡΩΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Μαθήτρια λυκείου
14. ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΑΥΓΗ Υπεύθυνη πωλήσεων σε ιδιωτική εταιρεία
15. ΒΡΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Επιχειρηματίας, κάτοχος Master Διοίκησης Επιχειρήσεων & Επικοινωνίας
16. ΓΙΑΠΑΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Συνταξιούχος υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας
17. ΓΚΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας
18. ΔΑΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΝΤΟΡΑ Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Γονέων Αλίμου, Δ/ντρια Πωλήσεων σε εμπορική εταιρεία 
19, ΔΗΜΟΥ ΣΑΚΗΣ Έφορος ομάδας Τραχώνων, Πρόεδρος Σ.Γ. 5ου Γυμνασίου, εργολάβος οικοδομών
20. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ελεύθερος επαγγελματίας, ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γονέων και του Εμπορικού Συλλόγου Αλίμου
21. ΔΙΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Στέλεχος ναυτιλιακής εταιρίας
22. ΔΟΥΔΩΝΗ ΕΥΗ Συμβολαιογράφος, μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Λόφου Πανί
23. ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Επιχειρηματίας
24. ΚΑΡΑΒΑΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Προϊστάμενος σε ιδιωτική εταιρεία, ποδοσφαιριστής στους Τράχωνες
25. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ Ελεύθερος επαγγελματίας-κατασκευαστής, πρώην μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Μεσσαριτών Θήρας
26. ΚΑΤΣΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας, μέλος του Συλλόγου περιοχής Κυθηρίων
27. ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ Πτυχιούχος αρχαιολόγος
28. ΚΟΣΜΑ ΣΟΦΙΑ Υπάλληλος Ο.Τ.Ε., μέλος του Συλλόγου Αμπελακίων
29. ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Φιλόλογος, ιδιωτική υπάλληλος
30. ΜΑΚΑΡΙΓΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Επιχειρηματίας στο χώρο των μεταφορών
31. ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Πρόεδρος Ένωσης Γονέων Αλίμου, υπάλληλος Ο.Τ.Ε.
32. ΜΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑ Φιλόλογος, εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής
33. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΧΑΡΗΣ Ελεύθερος επαγγελματίας, με δράση στα καταναλωτικά δίκτυα
34. ΜΠΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Ηλεκτρονικός, Δημόσιος Υπάλληλος σε διαθεσιμότητα
35. ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Επιχειρηματίας, πρώην βαθμοφόρος του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αλίμου
36. ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Στέλεχος χρηματιστηριακής εταιρείας
37. ΞΥΔΑ ΡΟΜΙΝΑ Πτυχιούχος Νομικής, Δημοσιογράφος στο ΣΚΑΙ, αρχισυντάκτρια περιοδικού "PEOPLE"
38. ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος Συλλόγου Παλιών Καλαμακιωτών
39. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Συνταξιούχος Δ/ντης Ολυμπιακής Αεροπορίας
40. ΠΑΠΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών "G.PAPAS", κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Ανθρ.Δυναμικού
41. ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Τεχνολόγος - ακτινολόγος, δράση στους Συλλόγους Γονέων & κοινωνικής αλληλεγγύης
42. ΠΡΟΥΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ Φαρμακοποιός
43. ΣΤΕΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, πρώην Δημοτικός Αστυνομικός στο Δήμο Βουλιαγμένης
44. ΣΥΡΜΑ ΔΩΡΑ Στέλεχος Εθνικής Εποπτικής Αρχής Αεροναυτιλίας, με δράση στο γονεϊκό κίνημα
45. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Κοινωνιολόγος
46. ΦΑΛΙΕΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Μηχανολόγος, οδηγός του ΟΣΥ, αντιπρόεδρος  Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
47. ΦΑΛΚΩΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Πολιτικός Μηχανικός, στέλεχος Ναυτιλιακής Εταιρείας
48. ΦΡΙΜΗ-ΚΟΥΤΟΥΒΑΡΗ ΜΑΡΙΝΑ Συνταξιούχος Ο.Τ.Ε. (προϊστάμενη λογιστηρίου)

vimaonline

Περισσότερα Άρθρα...