Η εξέλιξη έρχεται την ώρα που η μητρική εταιρεία Google και άλλοι γίγαντες του Διαδικτύου δέχονται βροχή επικρίσεων για την αποτυχία τους να φρενάρουν την παραπληροφόρηση για την πανδημία.

Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) βρίσκονται μπροστά από τη συντηρητική παράταξη της απερχόμενης καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, τη Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU), σύμφωνα με τον ιστότοπο της εθνικής εκλογικής επιτροπής.

Σοκ για τους λάτρεις της αυτοκίνησης αλλά και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες αποτελεί το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Κομισιόν το οποίο προβλέπει μείωση των εκπομπών ρύπων των επιβατικών αυτοκινήτων και των φορτηγών κατά 65% μέχρι το 2030 και μηδενισμό των εκπομπών CO2 μετά το 2035.

Ο υπουργός Εθνικής άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, επισκέφτηκε τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, για να επιθεωρήσει τα μέτρα που έχουν ληφθεί, προφανώς ενόψει και του ενδεχομένου να υπάρξουν κύματα μεταναστών από το Αφγανιστάν.

Η Μάρκελ και οι ... παπαγάλοι της

Η Άνγκελα Μέρκελ αποσύρεται από την πολιτική σκηνή την ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα που έχουν σχέση με την επιβίωσή της, ενώ παράλληλα διακρίνεται η ελπίδα ενός ανέμου ανανέωσης.

 Στην Σουηδία αποδεικνύεται ότι η περιλάλητη ατομική ευθύνη συμπορεύεται, με αγαστό τρόπο, με την αντίστοιχη κοινωνική, επιλύοντας όλα τα πιθανά προβλήματα που πιθανώς θα ενσκήψουν, αντί να δημιουργήσει νέα και ίσως ακόμη πιο δυσεπίλυτα.

Το επίμαχο καρέ, με τον ηγέτη των ΗΠΑ να απεικονίζεται σε μία στιγμή αδυναμίας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το Αφγανιστάν, έχει περίοπτη θέση σε πολλά πρωτοσέλιδα ξένων εφημερίδων

Περισσότερα Άρθρα...