Η ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομία μίλησε για μια στοχευμένη ενέργεια - Νωρίτερα προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την πολύωρη απολογία του, ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής - Αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται

Την παραίτησή του από την κυβέρνηση υπέβαλε το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός.

Σε 200.000 νοικοκυριά υπολογίζεται ότι θα διατεθεί ποσό 100 εκατομμυρίων ευρώ από την κυβέρνηση, προκειμένου να ανανεώσουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές.

Oι τρεις άντρες, ηλικίας από 50 έως 55 ετών κάτοικοι Πάτρας, έμπειροι στην χειμερινή αναρρίχηση και χιονοδρομία ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από την Στύγα που εθεάθησαν τελευταία φορά θα πήγαιναν προς την περιοχή της "μαυρολίμνης".Οι δύο απο τους τρεις άτυχους άνδρες εν τέλει βρέθηκαν στις 3μμ κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το κράνος.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι, οικογένεια, φίλοι πολιτική και πολιτειακή ηγεσία στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη.

Ανεμβολίαστοι θα θεωρούνται και πάλι από αύριο (7/2) όσοι πολίτες δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, αφού δεν θα ισχύει πλέον το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Τη μάχη με τον κορονοιό έχασε στη Μακρακώμη μια εκπαιδευτικός, μόλις 53 ετών, μετά από 37 ημέρες νοσηλείας.

Περισσότερα Άρθρα...