Πρόσκαιρες ασθενείς τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022. Επίσης, υπάρχει μικρή πιθανότητα να βρέξει τοπικά και στα βόρεια, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Αισιόδοξος αναφορικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού εμφανίστηκε ο πνευμονολόγος και καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ, Στέλιος Λουκίδης.

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να «θερίζει» ζωές, με τη χώρα μας να θρηνεί 93 συμπολίτες μας σε μόλις 24 ώρες, με το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται πλέον σε 24.507.

Το Piraeus Press φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικές εικόνες από τα δραματικά λεπτά της δολοφονικής επίθεσης της 10μελούς οπαδικής συμμορίας κατά του Άλκη και της παρέας του.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 16.442.

Ο 20χρονος που παραδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις αλβανικές Αρχές δήλωσε μετανιωμένος και σημείωσε πως η «οπαδική βία έχει φτάσει στα άκρα»

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες, με τα κύρια χαρακτηριστικά να είναι οι ισχυρές βροχοπτώσεις, οι καταιγίδες, τα χιόνια και οι θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως έως και θα 10 μποφόρ. 

Περισσότερα Άρθρα...