Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης από την κακοκαιρία Φίλιππος στην Καισαριανή από το ύψος της Λ. Αλίμου - Κατεχάκη, έξοδος Καλοπούλα προς Υμηττό.

Επιστρέφει ο χειμωνιάτικος καιρός σε όλη την Ελλάδα με κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα "επιτίθεται" κατά πάντων στην χώρα μας, καλώντας σε "ψυραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα", σχετικά με τις δηλώσεις για την εισβολή στην Ουκρανία και τον θάνατο των 10 ομογενών από ρωσικούς βομβαρδισμούς στο χωριό Σαρτανά.

Δύο εκατομμύρια ευρώ θα είναι το πρόστιμο που θα επιβληθεί στην Αττική Οδό για το φιάσκο με τους εγκλωβισμένους οδηγούς στα χιόνια, κατά την περίοδο της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Για ένατη μέρα είναι σε εξέλιξη η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με τον εφιάλτη του ουκρανικού λαού να συνεχίζεται αφού αυξάνονται οι νεκροί άμαχοι και οι πρόσφυγες του πολέμου.

Αλλάζει ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου από τα βορειοδυτικά καθώς θα επικρατήσουν ισχυρές βροχές, καταιγίδες ακόμα και χιονοπτώσεις.

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σχετικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό των 10 αγνοούμένων στο "EUROFERRY OLYMPIA", ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Περισσότερα Άρθρα...