Το ξεκίνημα της φετινής άνοιξης στην Ελλάδα και γενικότερα στο βόρειο ημισφαίριο, σηματοδοτεί η εαρινή ισημερία της Κυριακής.(20/3)

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τους θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους.

Σε ένα σκηνικό αβεβαιότητας τόσο λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία όσο και στις σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομική ζωή, η ΝΔ εξακολουθεί να διατηρεί προβάδισμα 9,6 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το Βαρόμετρο της GPO για το powergame.gr.

Περισσότεροι από 2.100 κάτοικοι της Μαριούπολης που τελεί υπό πολιορκία στη νοτιοανατολική Ουκρανία, έχουν σκοτωθεί από την αρχή της ρωσικής επίθεσης, στις 24 Φεβρουαρίου, έγινε σήμερα γνωστό από τη δημοτική αρχή της πόλης.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αναφορικά με το πακέτο στήριξης των πολιτών απέναντι στο κύμα ακρίβειας.

Διαγνώστηκε Θετικός στον κορωνοϊό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Instagram, πριν από λίγα λεπτά.

Η κακοκαιρία Φίλιππος θα δείξει τα δόντια της από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και θα χτυπήσει την βορειοδυτική Στερεά, την Αττική, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, τόνισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης.

Περισσότερα Άρθρα...