Από την ερχόμενη Πέμπτη 24 Ιουνίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου 2021, σύμφωνα με τον μηνιαίο προγραμματισμό του e-ΕΦΚΑ.

Από την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 έως και την Παρασκευή 28 Μαΐου οι δικαιούχοι συνταξιούχοι αναμένεται να πληρωθούν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Ιουνίου 2021 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DNews. 

Η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαΐου στους συνταξιούχους, αναμένεται να ξεκινήσει από την Παρασκευή, 23 Απριλίου και να ολοκληρωθεί στις 29 Απριλίου.

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, στη συνεδρίαση της Πέμπτης, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.

Αλλαγές στις ημερομηνίες καταβολής μηνιαίων κύριων συντάξεων ΕΦΚΑ έχει φέρει ο Νόμος 4611/2019 που ψηφίστηκε το Μάιο του 2019.

Αλλαγές στις ημερομηνίες καταβολής μηνιαίων κύριων συντάξεων ΕΦΚΑ έχει φέρει ο Νόμος 4611/2019 που ψηφίστηκε το Μάιο του 2019.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Φεβρουαρίου.

Περισσότερα Άρθρα...