Γυναίκες αποδοκίμασαν Σαμαρά και Παπούλια. Βίντεο

Θύματα έντονων αποδοκιμασιών έπεσαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς  και ο πρόεδρος της  Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, από γυναίκες που ήταν παρούσες σε εκδήλωση  για τα ελληνικά γράμματα στο  κτίριο της Ακαδημίας Αθηνών.

Οι συγκεντρωμένες γυναίκες, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί,  φώναξαν «Προδότες, προδότες. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό;», αναφερόμενες στην ένταξη της Ελλάδας σε καθεστώς Μνημονίου

Αυτά άκουσαν Σαμαράς και Παπούλιας όταν μπήκαν στις αίθουσα όπου θα γινόταν η εκδήλωση και οι  γυναίκες που ήταν εκεί πλησίασαν προς το μέρος τους .

Με την άμεση επέμβαση της ασφάλειας του πρωθυπουργού και του προέδρου της Δημοκρατίας οι τέσσερις γυναίκες και η μία ανήλικη απομακρύνθηκαν.

 

stournaras bild

«Όποιος γίνεται στην Ελλάδα υπουργός Οικονομικών, γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει. Δεν φοβάμαι αυτή την στιγμή, αλλά είναι αλήθεια ότι τα μέτρα ασφαλείας μου αυξήθηκαν. Δεν τολμώ πλέον να βγω μόνος μου από την πόρτα του σπιτιού μου, δεν είναι πια δυνατόν να κάνω σπορ ή να βγω με φίλους», δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Bild ο Γιάννης Στουρνάρας απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με τη σφαίρα που στάλθηκε πρόσφατα στο γραφείο του.

Ο κ. Στουρνάρας εμφανίζεται βέβαιος ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους εντός του 2013, ενώ εξηγεί ότι προηγούμενες δηλώσεις του περί νέας αναδιάρθρωσης εντός του έτους παρερμηνεύθηκαν και τονίζει: «Παρεξηγήθηκαν (ενν. οι δηλώσεις). Για μία ακόμη φορά, δεν θα έχουμε άσχημα νέα από την Ελλάδα αυτή τη χρονιά».

Σε ό,τι αφορά την Κύπρο, ο υπουργός Οικονομικών προειδοποίησε κατά ακόμη και της σκέψης για ενδεχόμενη χρεοκοπία. «Μια κυπριακή χρεοκοπία δεν θα έπρεπε καν να συζητείται. Η επίδραση ντόμινο για την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρωζώνη θα ήταν ανυπολόγιστη. Είμαι βέβαιος ότι η Κύπρος μπορεί να διασωθεί».

 

Τσουνάμι αναρτήσεων προκάλεσε η εν εξελίξει ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στα social media. Δεκάδες χρήστες απαντούν σε όσα λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά tweets.

Μιλάει ο  Βενιζέλος για τις δυσκολίες του στο ΥπΟικ και παίζει από κάτω ο Βασιλάκης Καίλας τη φυσαρμόνικα

Όταν ο Βενιζέλος περιγράφει τη σύγκρουσή του με την τρόικα, ο Σβαρτζενέγκερ πετάει το όπλο #terminator

Βενιζέλος:"Δεν σώσαμε τη χώρα...". Συνέδριο είναι αυτό. Μέχρι χθες είχε πει 100 φορές "Σώσαμε τη χώρα"

Ο Βενιζέλος έχει την ανυπομονησία του άπιστου ποιητή. Αλλά με γλυκόλογα και ρητορίες δεν ξεχνιούνται οι απιστίες. Θέλει χρόνο και θυσίες.

Ο Βενιζέλος μόλις κατήγγειλε τον νεοφιλελευθερισμό! Δεν υπάρχει, τέλος λογικής!

Όταν περιγράφει ο Βενιζέλος την ανεργία, είναι σα να τρώει ο Σόρος ψωμί βρεγμένο με ζάχαρη

Ο Βενιζέλος κάνει επιφανειακή αυτοκριτική. Γελάει μέχρι κ ο Κουκουλόπουλος

"Ποτέ δεν μπόρεσε η Ελλάδα να γίνει ένα κανονικό κράτος". Βενιζέλος, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε 1981-1989, 1993-2004, 2009-

ο Βενιζέλος πιάνει στο στόμα του Ανδρέα, Μελίνα και Γεννηματά... τσίπα δεν υπάρχει πια

MaryLou Tzempelikou ‏@MaryLou_t Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ γέμισαν το ΣΕΦ! Μα, τι έχουν πια να συζητήσουν;!!

George Bourdaras ‏@InsiderGR Πόσα χρήματα θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν, εάν διοργάνωνε τηλεδιάσκεψη μέσω Skype? 'Η, έστω, αν έγραφε την ομιλία σε cd/usb & τη μοίραζε?

Giannis Tsakiris ‏@GiannisTsakiris Μόνο ομιλία για το μέλλον δεν είναι αυτή...μάλλον επικήδειο εκφωνεί ο Βαγγέλης

iefimerida

stin-epoxi-ton-pagetonon-kostas-kai-antonis!
 
Σε πολύ κακό επίπεδο είναι οι σχέσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή, αν και ο δεύτερος δεν έχει δημιουργήσει κανένα εμπόδιο στον πρώτο.

Το ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία των δυο εδώ και πάρα πολλούς μήνες και ο Πρωθυπουργός δεν έχει νοιώσει την ανάγκη, είτε να του τηλεφωνήσει, είτε να συναντηθούν, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει συνεχώς η απόσταση μεταξύ τους.

Το τελευταίο διάστημα ορισμένοι επιχειρούν να στήσουν μια συνάντηση των δυο, αν και δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα!

Ι.Μ., npost

papandreou synedrio pasok

Τέτοια ενθουσιώδη υποδοχή , σαν κι αυτή που κάναν στον Παπανδρέου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, δεν έγινε σε κανέναν άλλο. Ούτε φυσικά στον πρόεδρο ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο.

Ο Γ. Παπανδρέου έφτασε στις 6 το απόγευμα, κατευθείαν από την Κωνσταντινούπολη και....

και ηταν τόσο θερμές οι εκδηλώσεις, που έκανε 20 ολόκληρα λεπτά να φτάσει μέχρι την πρώτη σειρά των συνέδρων...

Πρώτη φορά συμβάινει τα θύματα να χειροκροτούν θερμά και να ενθουσιάζονται παθιασμένα με τον θύτη τους που τους έφερε στη σημερινή άθλια κατάσταση, μαζί και τη χώρα!

Πόσα πολλά στραβά συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα;

 

 



Δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο από το 2011 («θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης») υπενθυμίζει ο ... ΣΥΡΙΖΑ, ρωτώντας σχετικά:

«Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της ΝΔ;»

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής.»

 

 

Με χειροπέδες στις φυλακές, ο Παπαγεωργόπουλος

Συνοδεία αστυνομικών και φορώντας χειροπέδες, τις οποίες έκρυβε με ένα καφέ παλτό, ο Bασίλης Παπαγεωργόπουλος, αλλά και oι Παναγιώτης Σαξώνης και Μιχάλης Λεμούσιας, αποχώρησαν από ... το Δικαστικό Μέγαρο και οδηγήθηκαν στις δικαστικές φυλακές Διαβατών.

 

Ρόμπα έγιναν οι ελληνικές εταιρίες που κατέβηκαν στην Κύπρο για τα exit polls.

Ενώ έδειχναν σίγουρο νικητή τον Αναστασιάδη από τον πρώτο γύρο τα πραγματικά αποτελέσματα προμηνύουν ντέρμπυ για την επόμενη Κυριακή.

Στην ξεφτίλα των εταιρειών ήρθαν να προστεθούν και τα εν Ελλάδι δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους.

Έτσι την επόμενη Κυριακή Ιταλία και Κύπρος μπορεί να κάνουν την αντιμνημονιακή έκπληξη βάζοντας φωτιά στην Ευρώπη της Μέρκελ.

nonews

Περισσότερα Άρθρα...