arkas skitso psemata

Όπως αναφέρεται στο Βικιλεξικό,  ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ είναι αυτό που φαντάζεται κάποιος, που το  φαντασιώνεται, δηλαδή αυτό που πλάθει ζωντανά με τη φαντασία του μέσα στο μυαλό του, οι φανταστικές αναπαραστάσεις μιας επιθυμητής πραγματικότητας που συγχέεται με την αντικειμενική πραγματικότητα.

Αυτά κατά νου όταν, περιδιαβαίνοντας στο διαδίκτυο, πέσαμε σε ανάρτηση υποψήφιου της εναπομείνασας, συνεργαζόμενης με  Στέφα,  παράταξης Κορτζίδη, που παραθέτουμε αυτούσια για να την απολαύσουν οι πολίτες του Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης:

kokkinis post

Όμως η προσγείωση από την ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, έρχεται μέσω μιας άλλης ανάρτησης –απάντησης στην προηγούμενη

papaiou post

 

Και ένα απόσπασμα δημοσίευσης στον τοπικό τύπο επισφράγισε την πραγματικότητα:

.....Σε ό,τι αφορά στο Δήμο Ελληνικού/Αργυρούπολης, ο Γιάννης Κωνσταντάτος προηγείται με 67%, με τη συμμαχία Χρήστου Κορτζίδη – Κώστα Στέφα να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, καθώς δεν δείχνει ικανή να ανακόψει την δυναμική του Κωνσταντάτου.

Αντί σχολίου

 «Μπορώ να υπολογίσω την κίνηση των ουρανίων σωμάτων, αλλά όχι την φαντασίωση και την τρέλα των ανθρώπων» είχε πει ο μεγάλος Αγγλος  Φυσικός Ισαάκ Νεύτωνας.

παρατηρητης

kokalis lenis klp

Εκτός από αμηχανία στα στελέχη του βαθέος ΣΥΡΙΖΑ, η ανακοίνωση του ονόματος του Πέτρου Κόκκαλη για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ξεσήκωσε«πάρτι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα πληκτρολόγια να παίρνουν φωτιά από αιχμές και σχόλια για την επιλογή του κυβερνώντος κόμματος.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος οι χρήστες του Twitter επιδίδονται σε φαρμακερές ατάκες και καυστικό χιούμορ.

Διαβάστε κάποιες από τις αναρτήσεις που εμπνεύστηκαν από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κόκκαλη:

Corina Vasilopoulou@CorinaVasilopou
 
Ξύπνησα πολύ επαναστάτρια σήμερα και με μια διάθεση να τα κάνω όλα λίμπα. Ετσι μου' ρχεται να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και να σταυρώσω Πέτρο Κόκκαλη.
 
27 people are talking about this
 
Σύντροφος Χ@SyntrofosX
 
 Άλλη μία όμορφη μέρα αριστερής πάλης ενάντια στην οικογενειοκρατία ξημέρωσε. Α, καλημέρα σας, κύριε Πέτρο .
 
See Σύντροφος Χ's other Tweets
 
Ti_mou_lete...@Cpt_KTG
 
Ο Τσίπρας πλέον εχει γλεντήσει τους Αριστερούς περισσότερο και απο τον Αδωνι...
 
See Ti_mou_lete...'s other Tweets
 
View image on Twitter
 
 
View image on Twitter
Τρολαρω Αρα Υπαρχω@Yannis9999
 
 

Ο Αλέξης ακολουθεί τον επιτάφιο με λαμπάδα στο χερι‼️

Ο Αλέξης στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο‼️

Ο Αλέξης κατεβάζει στις τον ‼️

Κι οι συριζαίοι αναρωτιούνται γιατί ο τον ξεφτιλιζει.!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΊΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ‼️
ΓΙ ΑΥΤΌ..‼️

 
47 people are talking about this
 
red@redbug76
 
σβηστο καημενε
Alexis Tsipras
 
@atsipras
 

Σήμερα οι ολιγάρχες και το παλιό πολιτικό σύστημα καταλαβαίνουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα είναι παρένθεση.

 
See red's other Tweets
 

Και μερικές ακόμα…

Judas@panos101
 
Κόκκαλη, Κόκκαλη, σε παρακαλώ, κράτα τον Αλέξη για πρωθυπουργό
 
See Judas's other Tweets
 
Georgy Zhukov@GeorghyZhukov
 
Άραγε όταν η εξεταστική της Βουλής κατηγορούσε ευθέως τον Σωκράτη Κοκκαλη ότι Ιντρακομ και Ζίμενς δρούσαν ως καρτέλ και έπαιρναν όλες τις κρατικές εργολαβίες μιζωνοντας τους πάντες, ο Πέτρος ήταν ήδη στο "δρόμο της αλληλεγγύης, της γνώσης και της βιώσιμης ανάπτυξης"; 

Ερώτημα

 
107 people are talking about this
 
Rick Blaine@Underwood_DC
 
Σκεφτείτε Αντώνη Σαμαρά το '14 να κατεβάζει Πέτρο Κόκκαλη υποψήφιο. Αυτό μόνο. Τώρα αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.
 
76 people are talking about this
 
Georgy Zhukov@GeorghyZhukov
 
Άραγε όταν η εξεταστική της Βουλής κατηγορούσε ευθέως τον Σωκράτη Κοκκαλη ότι Ιντρακομ και Ζίμενς δρούσαν ως καρτέλ και έπαιρναν όλες τις κρατικές εργολαβίες μιζωνοντας τους πάντες, ο Πέτρος ήταν ήδη στο "δρόμο της αλληλεγγύης, της γνώσης και της βιώσιμης ανάπτυξης"; 

Ερώτημα

 
107 people are talking about this
 
₯ Σόιμπλε@VTourkoglou
 
Εδώ, με Καρανίκα και Πέτρο Κόκκαλη διαβάζουμε μπητ ποίηση.
Παγωμάρα στον ΣΥΡΙΖΑ με τις επιλογές Κόκκαλη και Χρηστίδου

«Με τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη θα υψώσουμε το λάβαρο κατά της διαπλοκής», αναρωτιούνται, και θυμίζουν ότι στο προηγούμενο ευρωψηφοδέλτιο ήταν ο Μανώλης Γλέζος, η Κωνσταντίνα Κούνεβα (που είναι ξανά) κ.λπ.

Απανωτά σοκ δέχονται στελέχη αλλά και απλοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ από τις αποφάσεις της ηγεσίας. Κι ενώ επιχειρείται να αλλάξει η ατζέντα με πρώτη κατοικία, πατριωτικές κορώνες Τσίπρα και το... κόμμα Τσιτουρίδη που θα δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ, τελικώς το κυβερνόν κόμμα συνεχίζει να βουλιάζει στην εσωστρέφεια.

Την ίδια ημέρα που κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία, επελέγη και η ανακοίνωση των 10 ονομάτων για την ευρωβουλή. Και την ίδια ώρα που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να μιλάμε για την προστασία της πρώτης κατοικίας (έστω και με πετσοκομμένα όρια), όλη η χώρα ασχολείται με τον Πέτρο Κόκκαλη και τη Ραλλία Χρηστίδου.

2014 και ο Τσίπρας παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο. Με Γλέζο, Κούνεβα, Χουντή, Σακοράφα, Χρυσόγονο...Είναι αλήθεια ότι στον πρωθυπουργός δεν πάει τίποτε καλά τελευταία, «δεν του βγαίνει καμιά πρωτοβουλία» κατά το κοινώς λεγόμενον. Η ήττα στις ευρωεκλογές και μια πιθανή συντριβή στις εθνικές κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν, έχουν προκαλέσει πολιτική παραλυσία στο Μέγαρο Μαξίμου. Ακόμη και αυτοί που χαρακτηρίζονταν μετρ της επικοινωνίας εμφανίζουν έντονο εκνευρισμό. Το βλέπει κανείς στις ανακοινώσεις τους, στις ομιλίες τους ή στις πολιτικές πρωτοβουλίες που παίρνουν.

Ακόμη και η «λεβέντικη» στάση του Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι, οι εθνικοπατριωτικές κορώνες ότι θα πάει κολυμπώντας στα ελληνικά νησιά ή οι φωτογραφίες που ξαφνικά «διέρρευσαν» και τον δείχνουν ψύχραιμο όταν το Chinook παρενοχλείται από τουρκικά αεροσκάφη, περισσότερο γέλιο προκαλεί παρά θαυμασμό.

Ενεση κουράγιου

Η προπαγάνδα που λέει ότι ο πρωθυπουργός δεν υπάκουσε στις εντολές των πιλότων να καθίσει κάτω αλλά ήθελε να δει τα τουρκικά αεροσκάφη, την ώρα που ο προσωπικός φωτογράφος του τον τραβά σε στιγμές «ηγετικής» διάθεσης με τις σημειώσεις στο χέρι, είναι περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση. Μια ένεση κουράγιου σε ένα κόμμα που καταρρέει είναι παρά να αναδειχθεί στα μάτια της κοινωνίας ο Αλέξης Τσίπρας σε ηγετική φυσιογνωμία, στην πλάτη που μπορεί να στηριχθεί η Ελλάδα.

Ολο αυτό το σκηνικό που στήθηκε είχε ως μοναδικό σκοπό να σταματήσει η κατηφόρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Να τερματιστούν τα αρνητικά δημοσιεύματα και οι εικόνες βουλευτών που κυνηγιούνται στις παρελάσεις. Και φυσικά να ξεχαστούν οι ανοησίες Τσιρώνη ή Κατρούγκαλου που μιλούν για εθνικά θέματα χωρίς να βάζουν πρώτα τη γλώσσα τους στο μυαλό τους.

Και ύστερα ήρθε... το ευρωψηφοδέλτιο. Τα ηχηρά «όχι» που έχει εισπράξει ο Τσίπρας δεν του άφηναν και πολλά περιθώρια.

Ο Νίκος Κοτζιάς του επέστρεψε το προσκλητήριο επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης του αρνήθηκε ξεκάθαρα, ο «Δράκος» Παναγιώτης Γιαννάκης θα κάτσει σε άλλο... πάγκο, αθλητικό. Ακόμη και η Χαρούλα Αλεξίου του αρνήθηκε γιατί είναι σίγουρο ότι θα γινόταν βορά στα μέσα ενημέρωσης και δικαίως. Η τραγουδίστρια που έμεινε στην ιστορία για το γάντι της καθαρίστριας που έδινε αγώνα πώς να γίνει ΣΥΡΙΖΑ τώρα που άλλες καθαρίστριες βρίζουν την κυβέρνηση. Και η... κουμπάρα της Μυρσίνης που στήριξε τη Λοϊζου στο δικαστήριο για τη σύνταξη που έπαιρνε παράνομα επί 5,5 χρόνια πώς να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού;

Ετσι, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε άλλες επιλογές αυτή τη στιγμή παρά μόνο να ανακοινώσει 10 πρόσωπα λίγο – πολύ γνωστά και να έχει άλλα στην αναμονή, μπας και βρει κάποιες εκπλήξεις για να γυρίσει το κλίμα.

Δανέλης και Ρεπούση από την Κεντροαριστερά θα ανακοινωθούν μάλλον στις 6 Απριλίου στην... εαρινή σύναξη των κεντροαριστερών γεφυρών, σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί η κυριαρχία Τσίπρα στο χώρο αυτό. Και μέχρι τότε στο Μαξίμου κάνουν το σταυρό τους να βρεθούν ένα – δύο ηχηρά ονόματα να ενισχύσουν το αδύναμο ψηφοδέλτιο ήττας στις ευρωεκλογές.

Γίναμε reality

Να όμως, που τα απανωτά χαστούκια στον κόσμο που στήριξε ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται. Όχι τόσο για τη συμπαθή αοιδό του Fame Story και σκληρή «τσιπρική», την κυρία Ραλλία Χρηστίδου, όσο για τον Πέτρο Κόκκαλη.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που άκουσαν ότι τελικά ο γιος του Σωκράτη θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο πάγωσαν. Το όνομα του Πέτρου Κόκκαλη ακουγόταν, όμως, δεν ήταν και σίγουρο και τώρα αυτοί που στήριξαν την πολιτική ανέλιξή τους στο όραμα του «πολέμου κατά της διαπλοκής» τι θα πουν στους ψηφοφόρους τους.

Ο γιατρός Πολάκης, ο διαπρύσιος κήρυκας της εξυγίανσης τι θα λέει τώρα που πρέπει να στηρίξει μια από τις οικογένειες – κολώνες του παλαιού πολιτικού συστήματος;

Πώς θα πάνε στις περιφέρειές τους να στηρίξουν το ευρωψηφοδέλτιο ή τη δική του υποψηφιότητα για τη Βουλή όταν θα τους ρωτάει ο κόσμος «μα το γιο του Σωκράτη Κόκκαλη που κάποτε χαρακτηρίζατε αρχιδιαπλεκόμενο;»

Δεν είναι και εύκολο για έναν κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται από έναν πρωτόγονο «Μεσσιανισμό» να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και να υπερασπίζεται τις επιλογές του πρωθυπουργού. Μέχρι τώρα όλοι λέγαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσκύνησε την επιχειρηματική ελίτ, ότι ο πρωθυπουργός συναναστρέφεται με ισχυρούς επιχειρηματίες και πηγαίνει και σε τραπέζια με διαπλεκόμενους ή τους κάνει χάρες, δωρίζοντάς τους εκατομμύρια.

Είναι άλλο, όμως, τώρα να ανοίγει την πόρτα του κόμματος στο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη και να του δίνει «διαβατήριο» για πολιτική καριέρα μιας και ακόμη κι αν δεν εκλεγεί όλο και κάπου θα τον εντάξει.

Από τον Μανώλη στον Πέτρο

Τα ίδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν χαμηλόφωνα για να μην ακούει ο... ηγέτης, τονίζουν με νόημα: «Κάποτε κάναμε ανοίγματα και δίναμε θέσεις σε πρόσωπα όπως ο Μανώλης Γλέζος, η αγωνίστρια Κούνεβα ή ακόμη και πρόσωπα του ευρύτερου χώρου και τώρα θα πάμε στις Βρυξέλλες με... Κόκκαλη;»

Να θυμίσουμε μόνο τι έλεγε ο Τσίπρας το 2014 στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου: «Ελληνες σηκωθείτε, ελληνικέ λαέ ξεσηκώσου. Η αλλαγή δεν θα έλθει από μόνη της. Καλούμε τους Ελληνες να ξεσηκωθούν με ειρηνικό τρόπο. Να συμβάλλουν ώστε να τελειώνουμε με τα ψέματα. Να κλείσουν τις τηλεοράσεις και να βγουν στους δρόμους. Να μην πέσουν στην παγίδα του καναπέ και της αποχής», ενώ σημείωσε: «Το σύστημα αυτό θέλει, την απάθεια».

Να λοιπόν που ήρθε ο καιρός όπου ο ξεσηκωμός από τους καναπέδες θα γίνει με τη σημαία να κρατά ο Πέτρος Κόκκαλης αντί του Μανώλη Γλέζου υπό τους ήχους του γνωστού άσματος της Ραλλίας Χρηστίδου με τίτλο «Εγώ για σένα». Ή όπως θα έλεγε και ο Χαρίλαος Τρικούπης: «Ανθ’ ημών... Πέτρος Κόκκαλης και Ραλλία Χρηστίδου».

tanea

 
 

don kixotis

Δέκα μόλις εβδομάδες έμειναν μέχρι τις δημοτικές εκλογές και όλα τα δεδομένα επιβεβαιώνουν την εκτίμηση , ή μάλλον τη βεβαιότητα, ότι ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ», Γιάννης Κωνσταντάτος, θα καταγάγει σημαντική εκλογική νίκη, και μάλιστα από την 1η Κυριακή!

Οι λοιποί υποψήφιοι πάνε προς τις εκλογές λέγοντας ένα παραμύθι, που ούτε.... στο Νηπιαγωγείο δεν θα έπιανε.

Σε αυτό το παραμύθι το πριγκιπόπουλο, αφού «αγωνίσθηκε» για να προστατεύσει δήθεν τους φτωχούς και τους καταφρονεμένους του λαού, τώρα θα δώσει τη μάχη του κατά.... της αλαζονείας, της αυταρχικότητας, του φασισμού, της ακροδεξιάς κ.α..

Έτσι δημιουργούν για τους δημότες εικονικούς εχθρούς και φαντάσματα, που σαν νέοι Δον Κιχώτες λένε πως οι ίδιοι "πολεμάνε". Κι όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε.

Όμως, οι καιροί άλλαξαν και κάνουν πως δεν το έχουν καταλάβει. 'Η δεν θέλουν να το καταλάβουν..

Ο κόσμος ξύπνησε και κουράστηκε να ακούει συνεχώς αυτά, τα ίδια και τα ίδια, κούφια συνθήματα, ευτελείς χαρακτηρισμούς, λίβελους, παραποιήσεις της πραγματικότητας, φλύαρες ανακοινώσεις και αερολογίες, αντί για σοβαρά δομημένα και υλοποιήσιμα δημοτικά προγράμματα για τα επόμενα 4 χρόνια, που με την υλοποίησή τους θα μπορέσει ν' ανέβει ακόμη πιο ψηλά ο, ήδη αναγεννημένος από την παρούσα δίκοικηση, Δήμος.

Ετσι, σχεδόν κανείς πολίτης του Ελληνικού – Αργυρούπολη δεν τσιμπάει πια, ενώ οι νέοι Δον Κιχώτες - υποψήφιοι συνεχίζουν να κραυγάζουν, μη  ακουόμενοι, για τους εικονικούς-ψεύτικους ανεμόμυλούς τους!

παρατηρητης

«Φλέβα» φαίνεται πως έχει χτυπήσει ο Αρκάς με τα σκίτσα του για τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού, αφού μέσα σε ελάχιστη ώρα προκαλούν χιλιάδες αντιδράσεις και κοινοποιούνται από εκατοντάδες χρήστες του facebook.

Αυτή τη φορά ο Αρκάς εμφανίζει την γνωστή φιγούρα του μαθητή που όταν η δασκάλα τον ρωτά

«Γιατί ήρθες πάλι αδιάβαστος;», αυτός προσπαθεί να αλλάξει κουβέντα «θυμίζοντας» τα καμώματα συμμαθητών του από το… παρελθόν, λέγοντας: «Αυτός εκεί πριν δύο μήνες μιλούσε στο μάθημα κι εκείνος πέρυσι πέταξε μια σαΐτα!…Τα ξεχάσαμε;».

arkas paidika tsipra

arkas skitso 1109

Λίγες εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές, οπορτουνιστές, παλαιοκομματικοί και λαϊκιστές με θολά, ή αντικρουόμενα ιδεολογικά στίγματα και συμφέροντα, όλοι μαζί στρέφονται εναντίον του εξαιρετικά επιτυχημένου Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης και εκ νέου υποψήφιου, Γιάννη Κωνσταντάτου, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, συνεχή ψέμματα και παραπληροφόρηση!

Σε υποτιθέμενες διαφορετικές παρατάξεις, συνασπισμένοι άτυπα ή μη, φανερά ή όχι, πρώην διαγραμμένοι - σύμβουλοι και μη - από την παράταξη «ΕΝΩΜEΝH ΠΟΛΗ» του Κωνσταντάτου, πρώην αλληλουβριζόμενοι και αλληλοκατηγορούμενοι, τώρα όλοι μαζί δημιουργούν λυκοφιλίες στρεφόμενοι εναντίον του ενός και καταξιωμένου στο χώρο της Τ.Α.!!.

Ολους αυτούς τους.... «ενώνει» τώρα το κοινό μίσος που τρέφουν κατά του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης και του εξαιρετικά επιτυχημένου και ευρύτατης αποδοχής απολογισμο του έργου του που, ομολογουμένως, δεν το περίμεναν, ούτε το αντέχουν!. Οπως δεν αντέχουν το γκρέμισμα του πολύχρονου παλαιοκομματικού κατεστημένου που έιχαν εδραιώσει για πολλές δεκαετίες στον δήμο αυτόν.

Γράφει αποκαλυπτικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μία φανατική οπαδός αυτού του περίεργου πολιτικού συρφετού:   

«Στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά πρώτη φορά βλέπω στα εγκαίνια μιας παράταξης να πηγαίνει σύσσωμη μια άλλη αντίπαλη και καλά. Ο Κορτζίδης στον Στέφα. Τους ενώνει το μίσος…  γι αυτό η απάντηση πρέπει να είναι συντριπτική παιδιά μία και έξω».

Όμως το μεγάλο στοίχημα της κατακρήμνισης των παλαιοκομματικών κατεστημένων και της  εκ βάθρων αναγέννησης του Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης σε όλους τους τομείς το κέρδισε μόνο ένας.

Είναι αυτός που τίμησε με το παραπάνω την ψήφο του λαού που τον εξέλεξε στις δημοτικές εκλογές του 2014 και – όπως όλα δείχνουν με βεβαιότητα - θα τον ξαναεκλέξει πανηγυρικά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019.

Είναι ο πολυβραβευμένος για το πολυσχιδές αυτοδιοικητικό έργο του, νυν, και εκ νέου Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Απορούμε όμως:

Όχι γιατί και πως ακροδεξιοί, κάποιοι απαξιωμένοι του ΠΑΣΟΚ και η ΛΑΕ «ενώνουν» τώρα τις "δυνάμεις" τους, αλλά για τον πολιτικό κατήφορο του κ. Χρ. Κορτζίδη.

Εκεί που έλεγαν παράρτημα του την παράταξη Βαζαίου (ο οποίος εξαφανίστηκε μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε… πάλι τώρα) έχει γίνει πλέον ο ίδιος ουρά τους. Θα έχει να χάσει και την δεύτερη θέση στο νέο Δ.Σ.;

Γιατί, ο λαός του Ελληνικού – Αργυρούπολης, που τον αγνοούν  όλοι αυτοί οι οπορτουνιστές,  λαϊκιστές και υβριστές του Κωνσταντάτου, έχει και μνήμη και κρίση και λογική και, τελικά, θα τους στείλει το προσεχή Μάιο με την ηχηρή ετυμηγορία του, μια και καλή,  εκεί που τους αξίζει.

παρατηρητης

«ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης»: Ομοψυχία, αισιοδοξία, ενθουσιασμός για μία μεγάλη νίκη

konstantopoulou

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εναρμονισμένη με το αποκριάτικο κλίμα, είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να απαλλαγούμε από τον Καρνάβαλο που μας κυβερνά».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ χαρακτήρισε «απατεώνα» τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «Οι απατεώνες πάντοτε πείθουν, γιατί αν δεν ήταν απατεώνες, δεν θα έπειθαν»

Αναφερόμενη στην εισαγγελική διάταξη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, βάσει της οποίας 20 εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για πλημμελήματα, η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμεινε ότι οι κατηγορίες θα έπρεπε να είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Επισήμανε ότι υπεύθυνος είναι τόσο ο πρωθυπουργός, καθώς και όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη-παρωδία στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, τη νύχτα της 23ης Ιουλίου 2018, διότι «έκαναν ότι δεν γνώριζαν για νεκρούς, παρότι πλέον έχει αποδειχθεί το αντίθετο».

parapolitika

notopoulou

Μεγάλη γκρίνια πληροφορούμαι ότι επικρατεί στις τάξεις των Θεσσαλονικέων συριζαίων –των παλαιών ΣΥΡΙΖΑ, το τονίζω αυτό– για την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Για να το θέσω κομψά, μου λένε ότι δεν θεωρούν την επιλογή για τον δήμο απλώς ατυχή. Την θεωρούν πολύ «λίγη».

Κακίες... Και δεν έχουν καν αρχίσει να ασχολούνται ακόμη με τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, η οποία προφανώς θέλει να είναι υποψήφια βουλευτής στη Θεσσαλονίκη.

Με την ευκαιρία, να σας ενημερώσω ότι το παρατσούκλι της στους μυημένους περί τα κυβερνητικά είναι... «Λιμπερτά» (από το Ελευθερία).

Κρίνοντας βέβαια από το βιογραφικό με τους κινηματικούς... περιπάτους, πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι και «Bella Ciao». Εξάλλου, αυτό ήταν και το μεγάλο χιτ του Nammos το καλοκαίρι...

Το Κονκλάβιο - kathimerini

Περισσότερα Άρθρα...