Με μισθούς 1.200 ευρώ και επι πλέον παροχές, η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ..... δεν βρίσκει προσωπικό!

Εργασιακά
Tools

Το εργοστάσιο της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο, εδώ και πολύ καιρό, δεν παράγει τσιγάρα αλλά μόνο προϊόντα θερμαινόμενου καπνού, τα οποία η Philip Morris προσπαθεί να προωθήσει σε όλο τον κόσμο.

 

Η μονάδα σήμερα λειτουργεί σε 24ωρη βάση με τρεις βάρδιες και το 86% της παραγωγής των heets εξάγεται σε χώρες, μεταξύ αυτών η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Ιαπωνία. Αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά, όπως και ότι ο επικεφαλής της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, τον τελευταίο καιρό έχει επιταχύνει τον επενδυτικό προϋπολογισμό.

Στον Ασπρόπυργο καταφθάνουν μεγάλα φορτηγά με πανάκριβα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για να αυξηθεί η παραγωγή, αφού η Παπαστράτος έχει μετατραπεί σε κόμβο εξαγωγών. Η μονάδα στον Ασπρόπυργο είναι ένα από τα πρώτα εργοστάσια heets της PMI στην Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια τα εργοστάσια της Ιταλίας, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε ο κορωνοϊός, μείωσαν σημαντικά την παραγωγή τους και ο Παπαστράτος ανταποκρίθηκε με σημαντική αύξηση της δικής του παραγωγής. Ποιο είναι το πρόβλημα; Οι προσλήψεις!

Ο χαμηλότερος μισθός που προσφέρει το εργοστάσιο -ακόμη και για ανειδίκευτο εργάτη- είναι 1.200 ευρώ. Με πολλές επιπλέον παροχές (εστιατόριο, ιατρείο και άλλα). Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχουν αιτήσεις!

Ο αριθμός των βιογραφικών είναι περιορισμένος, οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν έχουν εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα θέτουν και όρους (ωράριο, μεταφορά, επιμέλεια τέκνων) για την πρόσληψή τους!