Θεσσαλονίκη: Ταυτόχρονη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ

Ελλαδα
Tools

Ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας λαμβάνει χώρα στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Αυτήν την ώρα, αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου, αλλά και των Αμπελοκήπων. 

Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιούνται παρουσία δικαστικών λειτουργών, συμμετέχουν και αστυνομικοί σκύλοι.

Νέο φονικό όπλο βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος

Ειδικότερα, έχει βρεθεί μία ματσέτα η οποία θα εξεταστεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου Άλκη, βρέθηκε λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος. 

Όπως αναφέρει το newsit.gr, το μεγάλο μαχαίρι το οποίο κάλλιστα μετατρέπεται σε φονικό όπλο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, από τον δημοσιογράφο Άγγελο Λαμπίδη και έναν οδοκαθαριστή, στην άκρη του δρόμου, κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Νικολάου Πλαστήρα. 

Το σημείο που βρέθηκε η ματσέτα με την μαύρη λαβή ήταν σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τα σκαλιά της πολυκατοικίας που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της ΕΛ. ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και πήραν το μαχαίρι. Πλέον εξετάζεται εάν το συγκεκριμένο αντικείμενο το είχε πάνω του ένας από τους δράστες την αιματηρής επίθεσης και του έπεσε ή το πέταξε ενώ έφευγε από το σημείο.