Ανοιχτές θέσεις σε ναυτιλιακές εταιρείες και μέσα - Aναλυτικά

Εργασιακά
Tools

Τις τελευταίες μέρες, υπάρχει μεγάλη ζήτηση σε επαγγέλματα στον τομέα της ναυτιλίας.

Ιδιωτικές επιχειρήσεις, αναζητούν προσωπικό για θέσεις εργασίας ενώ στην «κορυφή» των επιλογών, είναι θέσεις σε ναυτιλιακές εταιρείες, πλοία, θαλαμηγούς κ.α.

Παραθέτουμε κάποιες από τις θέσεις όπως αναρτήθηκαν στο xe.gr, τις τελευταίες ημέρες.

-ΔΙΕΘΝΗΣ εμπορική εταιρεία ναυτιλιακών ειδών στον Πειραιά αναζητά υπάλληλο γραφείου για το οικονομικό τμήμα, απαιτείται καλή γνώση αγγλικών και Η/Υ, αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-ΚΥΡΙΑ εμφανίσιμη, χωρίς υποχρεώσεις, ηλικίας 40 έως 55 ετών, με μικρή εμπειρία στην θάλασσα, για τους καλοκαιρινούς μήνες, σε σκάφος αναψυχής με έδρα το Πόρτο Καρράς, αποδοχές ικανοποιητικές, κατά προτίμηση κάτοικος Θεσσαλονίκης, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΉ εταιρεία με έδρα στον Πειραιά αναζητεί οδηγό με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας και κάτοχο ADR. Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. (πληροφορίες μέσω x.e.gr, στήλη ναυτιλιακά)

-Ζητείται για άμεση πρόσληψη υπάλληλος για έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο κεντρικό πρακτορείο της BSF στο λιμάνι του Πειραιά. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τουλάχιστον 2 έτη. Kαλή γνώση αγγλικής γλώσσας. Γνώσεις προγραμμάτων έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και MsOffice θα θεωρηθούν προσόν. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

– ΌΜΙΛΟΣ ναυτιλιακών εταιρειών αναζητεί να προσλάβει άμεσα για 6μηνη πλήρη απασχόληση Καπετάνιους ή Skipper για πολυτελή σκάφη/ φουσκωτά 14 μέτρων. Η θέση έχει έδρα στον Αργοσαρωνικό και τις Κυκλάδες. Δελεαστικό πακέτο αποδοχών, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής. (πληροφορίες μέσω x.e.gr, στήλη ναυτιλιακά)

-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ σκαφών αναψυχής και βοηθός ζητούνται για μόνιμη εργασία από την Labirismarine με έδρα την Γλυφάδα (πληροφορίες μέσω x.e.gr, στήλη ναυτιλιακά)

-ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ναυτιλιακά είδη ζητεί νεαρό με δίπλωμα μηχανής για εξωτερικές εργασίες, απαραίτητα εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

– Η Ναυτίλος ΑΕ Εξοπλισμός Σκαφών αναζητά πωλητή ή πωλήτρια για την εξυπηρέτηση πελατών και να γίνει μέλος της ομάδας πωλήσεων. (πληροφορίες μέσω x.e.gr, στήλη ναυτιλιακά)

-ΤΕΧΝΙΚΟΣ Σκαφών, κάτοικος Μεσογείων, με γνώσεις Αγγλικών, ζητείται για εργασία σε εταιρεία ενοικιάσεων ιστιοπλοϊκών σκαφών, με έδρα το Λαύριο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

aftodioik