ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Πολιτική ανοιχτής δημοκρατίας εγκαινίασε η νέα ενιαία παράταξη της αντιπολίτευσης!

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

zitame tis prostaseis sas

Πολιτική ανοιχτής δημοκρατίας εγκανίασε "εν τη γεννέση της" και εφαρμόζει στην πράξη,  πριν καν την επίσημη συγκρότησή της, η νέα ενιαία παράταξη που προήλθε από την ενοποίηση των παρατάξεων των κ.κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, Χάρη Πασβαντίδη και Γιάννη Τσαρπαλή

Δημιουργεί βήμα ανοιχτού διαλόγου και σε ανακοίνωσή της καλεί όλους τους δημότες να πουν τη γνώμη και τις παρατηρήσεις τους για κάθε θέμα του δήμου που τους αφορά και να υποβάλλουν επίσης και προτάσεις τους, ακόμα κια για το όνομα της !!


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ζητάμε τις προτάσεις σας

Ενόψει του ιδρυτικού μας συνεδρίου που θα γίνει την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2012, ζητάμε από όλες τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας να μας πουν τις προτάσεις τους για το όνομα της νέας μας παράταξης, καθώς και για όλα τα θέματα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης που τους αφορούν, όπως π.χ. καθαριότητα, παιδεία κ.α.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μία ιδιαίτερη σελίδα στο FACEBOOK με την ονομασία «Ζητάμε τις προτάσεις σας», ανοιχτό βήμα διαλόγου σε όλες και όλους που επιθυμούν να διατυπώσουν ελεύθερα τις προτάσεις και παρατηρήσεις τους.

Τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις θα τις λάβουμε σοβαρά υπόψη στο ιδρυτικό μας συνέδριο.

Όλοι μαζί στον Αγώνα για την Αναγέννηση του Ελληνικού-Αργυρούπολης, όλοι μαζί στον Αγώνα ώστε να γίνει το Ελληνικό-Αργυρούπολη μια Σύγχρονη Πόλη

Σας ευχαριστούμε
Η Επιτροπή Επικοινωνίας