Πανσέληνος Ιουνίου 2019: Η επίδρασή της σε κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά

Ελλάδα
Tools

panselinos fraoulas

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται αυτή την Δευτέρα 17 του μήνα και ώρα Ελλάδας 10:30πμ στο ζώδιο του Τοξότη συγκεκριμένα στην 25η μοίρα του. Με το φεγγάρι αυτό, κορυφώνονται οι εξελίξεις των οποίων η έναρξη έγινε στις 3/6 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και το επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας είναι στραμμένο στον τομέα των επικοινωνιών, των ταξιδιών, των σχεδίων, της εκπαίδευσης αλλά και της προσωπικής επέκτασης.

Δεν λείπει η υπερβολή και επιπολαιότητα, ενώ το έντονο παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, συχνά μπορεί να προκαλέσει ακρότητες. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο του Ιουνίου είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου μπορούν να αναμένουν θετικές εξελίξεις με αυτό το φεγγάρι!

Δες αναλυτικά τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου!

ΚΡΙΟΣ

Μέσα σε ένα τεταμένο κλίμα για το ζώδιο σου, όπου οι προκλήσεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου δεν λείπουν, εσύ έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις από τα δύσκολα, να φιλοσοφήσεις τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο και να τολμήσεις σε νέα σχέδια. Με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη δεν λείπουν τα νέα σχέδια, οι νέες προτάσεις, οι γνωριμίες, οι επαφές, μέσα σε όλα αυτά όμως θα χρειαστεί πολλές φορές να κατευνάσεις την συναισθηματική εκρηκτικότητα αλλά και να δείξεις ψυχραιμία σε εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα, που φαίνεται να είναι οι τομείς που σε πιέζουν αρκετά (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου). Σπουδές, μετακινήσεις, συμφωνίες, νομικά ζητήματα και επεκτατικά σχέδια θα χρειαστεί να τα διαχειριστείς με λιγότερη παρορμητικότητα και με περισσότερη οργάνωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Τοξότη, διεγείρονται τα πάθη σου και δεν μπορείς συνετά να διαχειριστείς τα οικονομικά αλλά και τα συναισθηματικά σου! Φουντώνει η ζήλεια, το πάθος, η επιμονή για έναν έρωτα, βγαίνουν στην φόρα ανασφάλειες ή απωθημένα του παρελθόντος, ενώ στα οικονομικά μπορεί να κάνεις υπερβολικές σπατάλες. Απόφυγε τα σκληρά λόγια και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και θυμήσου ότι δεν είναι ιδανική εποχή για νέες επενδύσεις (συναισθηματικές ή οικονομικές).

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα κορυφώνει γεγονότα των οποίων η έναρξη έγινε στις 3 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε τότε στο ζώδιο σου. Οι εξελίξεις αυτές, αφορούν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, όπου σε αυτό το στάδιο καλείσαι να κάνεις ανακατατάξεις, νέα ξεκινήματα, αλλαγές, που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό αλλά χαρακτηρίζονται από τόλμη, πρόκληση ή και ρίσκο. Θυμήσου πως παν μέτρον άριστον και αξιολόγησε τις καταστάσεις γύρω σου με περισσότερο ρεαλισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο ήδη υπάρχον τεταμένο κλίμα, νιώθεις ότι είσαι φορτωμένος με πολλές ευθύνες, πολλές υποχρεώσεις, ότι η καθημερινότητα σου θυμίζει ένα μεγάλο φορτίο, το οποίο καλείσαι να το μεταφέρεις μόνος σου και αυτό σου προκαλεί έντονο στρες! Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει ανακατατάξεις στον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητας, του προγράμματός σου, ενώ ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ευεξία, την αύξηση και την διατροφή είναι φανερό ότι σε απασχολούν αλλά μπορεί να οδηγηθείς και σε υπερβολές σε αυτούς τους τομείς. Υποθέσεις που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, σου προκαλούν ένταση τις ημέρες αυτές (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου) δεν λείπουν οι κόντρες, οι αντιπαραθέσεις και οι οριστικές ρήξεις. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για σένα για να αποφορτιστείς από το αρνητικό κλίμα των ημερών.

ΛΕΩΝ

Μία ερωτική Πανσέληνος έρχεται για σένα Λέοντα, αφού πραγματοποιείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, κορυφώνοντας θετικές εξελίξεις αυτό το διάστημα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, την δημιουργικότητα, τα ταλέντα και τις επιθυμίες σου! Διασκεδάζεις πολύ περισσότερο, έχεις τις κατακτήσεις σου, περνάς όμορφες στιγμές και είσαι αρκετά πιο δημιουργικός. Μέσα σε όλο αυτό το κύμα ευδαιμονίας, δεν λείπουν τα οικονομικά έξοδα, οι σπατάλες, αλλά και η ανάγκη σου να κάνεις τις υπερβολές σου για να ξεφύγεις από τα ψυχολογικά αδιέξοδα τις τελευταίας περιόδου. Οι πιέσεις και οι προκλήσεις στα επαγγελματικά δεν λείπουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματική ένταση και ανυπομονησία σου προκαλεί η Πανσέληνος που γίνεται στις 17 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη. Η διάθεση σου θα είναι ευμετάβλητη, ευσυγκίνητη και το γεγονός αυτό μπορεί να σε φέρει σε κόντρα με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Κορυφώνονται σε αυτό το διάστημα εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Δείξε προσοχή στην επιλογή ανθρώπων που σε συντροφεύουν και τους εμπιστεύεσαι. Απόφυγε τα ερωτικά σκάνδαλα!

ΖΥΓΟΣ

Διανύεις μία περίοδο πιέσεων, απογοητεύσεων και προκλήσεων ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Τοξότη σε βοηθά να ξεφύγεις από τους προβληματισμούς, σου δίνει ευκαιρίες επικοινωνιών, νέων γνωριμιών, μετακινήσεων, επαφών που μπορούν πραγματικά να αποτελέσουν την διέξοδο για να περάσεις καλά. Πες ναι σε νέες ιδέες, νέες προτάσεις, νέους ανθρώπους, μην βιάζεσαι όμως να κρίνεις καταστάσεις κα να καταλήξεις σε συμπεράσματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη σε οδηγεί σε σπατάλες τόσο συναισθηματικές όσο και οικονομικές. Θέλεις κάτι παραπάνω από ότι ήδη έχεις, ή ξοδεύεις πολύ παραπάνω αυτό το διάστημα για να υλοποιήσεις ένα σχέδιο, μία επιθυμία ή για ζητήματα που αφορά το παιδί ή την τεκνοποίηση. Δεν λείπουν όμως και οι ανασφάλειες ή ακόμα και το αίσθημα του ανικανοποίητου! Αντιθέσεις, καβγαδάκια και λόγια σκληρά με το περιβάλλον σου θα πρέπει να τα αποφύγεις, γιατί άθελά σου μπορεί και να αδικήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και βρίσκεσαι σε έναν αναβρασμό, εξελίξεων που αφορούν εσένα, τις σχέσεις σου, την πορεία σου, το μέλλον σου! Βιάζεσαι να τα προλάβεις όλα, βρίσκεσαι σε συναισθηματική ένταση, δεν παύει όμως να είναι έκδηλη και η επιπολαιότητα που σε παρασύρει σε λάθη και σε βιασύνες. Η αισθηματική σου ζωή είναι στα φόρτε της ενώ τα ερωτικά διλήμματα δεν λείπουν! Προσοχή στην οικονομική διαχείριση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο του μήνα είσαι πιο εσωστρεφής, κλείνεσαι στον εαυτό σου, σε πιάνει η μοναχικότητά σου ενώ η διαίσθησή σου, σου κρούει το καμπανάκι του κινδύνου για κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Με αυτό το φεγγάρι είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε αντιπαράθεση με το περιβάλλον σου και τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά ενώ θα γίνουν και κάποιες αποκαλύψεις που θα σε απογοητεύσουν. Μυστικά, λάθη, πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια και προκαλούν έντονο ψυχολογικό αναβρασμό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του Ιουνίου είναι αρκετά κοινωνική και σε προδιαθέτει για δικτύωση! Προσκλήσεις, προτάσεις, επαφές και γνωριμίες σου προσφέρουν χαμόγελα, ενώ βρίσκεσαι στο κυνήγι των προσωπικών σου προσδοκιών και απολαμβάνεις με υπερβολή την κάθε στιγμή. Προσοχή ωστόσο στις υπερβολές που μπορεί να σε οδηγήσουν σε οικονομικές αστάθειες, απόφυγε τους οικονομικούς συνεταιρισμούς ενώ δείξε ψυχραιμία στις εργασιακές πιέσεις!

ΙΧΘΥΣ

Με όραμα, στόχους και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και προόδου είσαι αυτή την περίοδο φίλε μου Ιχθύ! Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει την κορύφωση εξελίξεων και αλλαγών που κατά κύριο λόγο αφορούν τα επαγγελματικά και τους στόχους που έχεις θέσει για το μέλλον σου! Οι ερωτικές ίντριγκες και οι ζήλειες δεν λείπουν ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Προσοχή στις πλάνες και στους λάθος χειρισμούς που μπορεί να σε μπερδέψουν αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!