Ακαριαία σκοτώθηκε στη Λεωφ. Συγγρού ο 28χρονος νικητής του περσινού Power of Love

Showbiz - Music
Tools

zarlas power of love1zarlas power of love1 

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα, του νικητή στον περσινό κύκλο του ριάλιτι "Power of Love".

O 28χρονος, που άφησε την τελευταία του πνοή την ημέρα των γενεθλίων του, σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο με τη μηχανή του, στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο Πάνος Ζάρλας οδηγούσε στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνάσειου Νοσοκομείο, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες, ενώ δεν φορούσε κράνος.

Από νωρίς το πρωί που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του πρόωρου χαμού του, στα social media όσοι τον γνώρισαν από κοντά, στέλνουν το δικό τους «αντίο».

Ανάμεσα στα συγκινητικά μηνύματα ξεχώρισαν εκείνο της Μαρίας Μπακοδήμου, αλλά και οι αναρτήσεις αρκετών συμπαικτών του από το παιχνίδι, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν ότι ο καλός τους φίλος έφυγε από τη ζωή, ανήμερα των 28ων γενεθλίων του.

Τον Πάνο Ζάρλα θέλησε να αποχαιρετήσει και η παραγωγή του Power of Love, με σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι στο Instagram.

«Καλό ταξίδι Πάνο», ήταν το μήνυμα που συνόδευσε με τη φωτογραφία του αδικοχαμένου νέου.

Η μηχανή του 28χρονου «καρφώθηκε» στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και ο άτυχος νεαρός σκοτώθηκε ακαριαία.

Όσον αφορά την κηδεία του Πάνου Ζάρλα, θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Μυτιλήνης όπου και μεγάλωσε. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Στύψης. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδερφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Πάνο...