AΛΙΜΟΣ: Μία δυναμική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Αλιμου
Tools

miteloudis giannakopoulos

Ο Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης Δημήτρης Μιτελούδης στον «Αγώνα για τον Άλιμο»

Στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Αγώνας για τον Άλιμο» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Αλίμου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προστέθηκε ο Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης Δημήτρης Μιτελούδης.

Ο Δημήτρης Γ. Μιτελούδης γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Η κλίση που είχε στον αθλητισμό και το ταλέντο που ανέπτυξε στην υδατοσφαίριση τον οδήγησαν σε ηλικία 15 χρόνων να πάρει μεταγραφή στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και να μετακομίσει μόνος του στην Αθήνα. Στη μετέπειτα πορεία του ως αθλητής της υδατοσφαίρισης συμμετείχε στις συνθέσεις των ομάδων Ν.Ο. Πατρών, Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. και ΠΑΟΚ. Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι αθλητής του Υδραϊκού Ν.Ο.

Αγωνίστηκε φορώντας το εθνόσημο περισσότερες από 300 φορές. Χρυσός Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Νέων (2001) στην Κωνσταντινούπολη. Αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων (2000). Χάλκινο μετάλλιο στο FINAWorldLeagueστην Αθήνα (2006). Διακρίσεις με την Εθνική ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2006), στο Παγκόσμιο της Μελβούρνης (2007) και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο (2008).

Συμμετέχει ως ενεργό μέλος στο Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και στο Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Είναι διπλωματούχος προπονητής της υδατοσφαίρισης.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος τον καλωσόρισε στον «Αγώνα για τον Άλιμο» και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του.