Σε δυναμική ανοδική πορεία ο «Αγώνας για τον Άλιμο» του υποψηφίου Δημάρχου, Δημ. Γιαννακόπουλου

Αλιμου
Tools

gianakopoulos alimos

Σε δυναμική ανοδική πορεία, έχοντας μεγάλη αποδοχή στους Αλιμιώτες, βρίσκεται ο «Αγώνας για τον Άλιμο», η δυναμική παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου και καταξιωμένου τ. Αντιδημάρχου Αλίμου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου 

«Ο Αγώνας για τον Άλιμο, για έναν καλύτερο και πιο δυνατό Άλιμο, ξεκίνησε με ορμή», είπε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρώτη εντυπωσιακή σε συμμετοχή Αλιμιωτών εκδήλωση παρουσίασης της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Αγώνας για τον Άλιμο».

«Δεν πρέπει να είμαστε απαθείς. Δεν πρέπει να αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς. Μια δυνατή συμμετοχή μπορεί να κάνει τον Άλιμο πολύ καλύτερο. Προσωπικά δεν μένω απαθής. Το αντίθετο μάλιστα.

Πάντα ήμουν στην πρώτη γραμμή για το καλό των συμπολιτών μου και σήμερα βγαίνω μπροστά ως επικεφαλής νεός δυναμικού συνδυασμού προκειμένου να αλλάξουμε τα πράγματα στον Άλιμο προς το καλύτερο.

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πάντα υπάρχουν προβλήματα που ζητούν λύσεις», τονίζει με έμφαση, μεταξύ των άλλων ο Δημ. Γιαννακόπουλος και συνεχίζει:

«Ο τόπος που ζούμε, αναπνέουμε, εργαζόμαστε, δίνοντας τον αγώνα της καθημερινής μας επιβίωσης, είναι ο ίδιος τόπος που θα έπρεπε να μας κάνει να αισιοδοξούμε και να ονειρευόμαστε.

Όμως οι λανθασμένες επιλογές της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία χρόνια, εμπόδισαν κάθε αναμενόμενη για τους συνδημότες μας πρόοδο και ανάπτυξη με αποτέλεσμα σήμερα να αναζητούμε σοβαρές προτάσεις για την λύση τους, όπως η επένδυση του Ελληνικού, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η διοίκηση με τις πολλές απευθείας αναθέσεις, τις μεγάλες σπατάλες για διοργάνωση εκδηλώσεων και εορτών, την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας, την έλλειψη μεγάλων έργων στο Δήμο, το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών κ.α."

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΔΕΣΜΕΎΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

agonas gia ton alimo1

agonas gia ton alimo2

agonas gia ton alimo3