Άλιμος: Τρία χρόνια μετά και η τρύπα.... ακόμα στην θέση της

Αλιμου
Tools

alimos trypa paralia

«Βρισκόμαστε στο σημείο που ήταν η περίφημη τρύπα του παραλιακού μετώπου. Ήταν μια εικόνα ντροπής για το δήμο μας, προκαλούσε μεγάλους κινδύνους και αν θέλετε σηματοδοτούσε και την ανεπάρκεια του δήμου να χειριστεί τα του οίκου του.

Πλέον αυτή η εικόνα δεν υπάρχει, ολοκληρώθηκαν σχεδόν τα τεχνικά έργα αποκατάστασης του κρηπιδώματος, αποκαταστάθηκε όλη η ζημιά. Όταν γυρίσουν οι δημότες από τις διακοπές τους, θα τα βρουν καινούργια και θα χαίρονται τη βόλτα τους στο παραλιακό μέτωπο του Αλίμου»

Οι παραπάνω δηλώσεις είναι από το καλοκαίρι του 2015 και ανήκουν στον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη. Δυστυχώς όμως τα λεγόμενα του διαψεύστηκαν διότι μέσα σε ένα χρόνο από την παράδοση του παραλιακού πεζοδρομίου η τρύπα εμφανίστηκε διπλάσια σε μέγεθος προκαλώντας τεράστια ζημιά σε ελάχιστο χρόνο.

Οι λόγοι της κατάρρευσης είναι η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε όλο το ζήτημα από τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος στην προσπάθεια του να παραδώσει έργο στους πρώτους μήνες της θητεία του έδωσε το πράσινο φως στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να προχωρήσουν στην αποκατάσταση της ζημιάς χωρίς όμως να γίνει καμία μελέτη. Έτσι το πεζοδρόμιο μαζί με τα χρήματα των Δημοτών.... έπεσαν στην θάλασσα.

Το θέμα είναι ότι τώρα ο κύριος Κονδύλης, μετά από τρία χρόνια, εμφανίζεται σε ΜΜΕ να τονίζει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και ότι τα χέρια του είναι δεμένα από την πολιτεία, κάτι βέβαια που με μεγάλη άνεση είχε παρακάμψει το 2015.

palmos