"Dogs island resort" στο Ελληνικό

Ζωοφιλια
Tools

dogs isla resor1

Το Dogs island resort σας καλωσορίζει στον ολοκαίνουργιο χώρο του γεμάτο δραστηριότητες, παιχνίδι, και υπηρεσίες για τον τετράποδο φίλο σας! Το πάρκο μας δημιουργήθηκε στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Ελληνικό.

Εχει ως σκοπό την κοινωνικοποίηση των κουταβιών σας αλλά και των ενηλίκων σκύλων σας. Είναι ένα κέντρο ψυχαγωγίας και χαράς για εσάς και τα κατοικίδια σας, πάντα υπό την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας. Ένας προορισμός για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας!

dogs isla resor4

Ιδιοκτήτης του Dogs Island Resort και υπεύθυνος εκπαίδευσης είναι ο Μακρής Ιωάννης. Είναι μέλος του Γερμανικού club SV, απόφοιτος της κρατικά αναγνωρισμένης σχολής εκπαιδευτών σκύλων PDTI, απόφοιτος Pet Nutrition του Ολλανδικού πανεπιστημίου Holly and Hugo και μέλος του Γερμανικού club VDH. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εκπαίδευσης και ψυχολογίας σκύλων καθώς και διαχείριση Πάρκων σκύλων σε Αμερική και Ευρώπη.

dogs isla resor3

ΤΟ DOGS ISLAND RESORT είναι ανοικτό Δευτέρα με Παρασκευή 07:00 με 21:00 και Σάββατο & Κυριακή 08:00 με 21:00.- Πάροδος 35η,
167 77, Ελληνικό

210 964 7513 - 6943 515954

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

dogs resort elliniko map