9-21/9 ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ: Δωδεκαήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων

Παλ. Φαλήρου
Tools

Falhrika

Από τις 9 - 21 Σεπτεμβρίου πολιτιστικός άνεμος θα φυσήξει στο Μπάτη με μία σειρά εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου. 

"Καθώς η καλοκαιρινή ραστώνη μας εγκαταλείπει και σταδιακά την διαδέχεται μια αναπόφευκτη δημιουργικότητα, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου καλωσορίζοντας το φθινόπωρο, νιώθει την υποχρέωση να προσφέρει στους δημότες του μια σειρά από εκλεκτές καλλιτεχνικές δημιουργίες. 

Η συνεχής ποιοτική αναβάθμιση αυτών ως απαρέγκλιτη απόφασή μας, αποτυπώνεται φέτος σε σωρεία πολιτιστικών δρώμενων που περιλαμβάνουν από κλασσικό θέατρο μέχρι απάνθισμα του έντεχνου τραγουδιού, και από λυρικό τραγούδι μέχρι rock της δεκαετίας του '60. 

Η πολυμορφία αλλά και η επιλεκτική αναζήτηση των εκδηλώσεων, διασφαλίζουν την καλώς νοούμενη ψυχαγωγία των δημοτών μας, αλλά και την καθιέρωση των "Φαληρικών" ως σημαντικού πολιτιστικού θεσμού. 

Στον ιστορικό χώρο του "Μπάτη" θα πνεύσει και φέτος μια θαλάσσια αύρα έμπνευσης, όπου εκδηλώσεις θεατρικού λόγου και μελωδιών σκοπό έχουν να άγουν τις ψυχές μας, αντιπαλεύοντας μια πνιγερή πραγματικότητα που βιώνουμε" τονίζει ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης στο εισαγωγικό του σημείωμα. 

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα