BOYΛΙΑΓΜΕΝΗ: Eκρηξη βόμβας κοντά σε σπίτι επιχειρηματία

Β.Β.Β.
Tools

peripoliko nyxta

Έκρηξη βόμβας έξω από την οικία γνωστού επιχειρηματία, στη Βουλιαγμένη, σημειώθηκε στις 03:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Από την έκρηξη δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές. 

Την ώρα της έκρηξης ο επιχειρηματίας και η οικογένειά του βρίσκονταν στο σπίτι. 

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες με κέντρα διασκέδασης στη Βουλιαγμένης αλλά και καταστήματα εστίασης στο κέντρο της Αθήνας. Συνολικά διατηρεί 5 καταστήματα ανάμεσα τους και ένα ιστορικό κατάστημα εστίασης στην καρδιά της πόλης το οποίο επισκέπτονται και πολιτικοί καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τη Βουλή.

Οι δράστες τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στον εξωτερικό μαντρότοιχο του σπιτιού στην περιοχή της Βουλιαγμένης.Απο την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές και το σημείο αποκλείστηκε αμεσως απο αστυνομικούς.

Αξιωματικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών περισυνέλεξαν τα υπολείμματα και τα εξετάζουν στα εργαστήρια ενώ αστυνομικοί της ασφαλείας προσπαθούν να βρουν υλικό απο κάμερες ασφαλείας που ίσως να εχουν καταγράψει την ύποπτη κίνηση κάποιων οχημάτων στην περιοχή, κυρίως οχήματα που δεν ανήκουν σε ενοίκους των μονοκατοικιών στη συγκεκριμένη οδό όπου βρίσκεται το σπίτι του επιχειρηματία.

Σε μια πρώτη συζήτηση που είχε με τους αστυνομικούς ο επιχειρηματίας είπε ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν και ότι δεν μπορεί να γνωρίζει από που προέρχεται η εντολή και ποια είναι τα κίνητρα των βομβιστών.

Πάντως οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να πρόκειται για απειλητικό μήνυμα με στόχο τον εκφοβισμό και γι αυτο ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μικρής ισχύος.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.