Η Μπάρμπα φίλησε... στο στόμα τη Βίσση! (vid)

Showbiz - Music
Tools

BISSI ANNA

Με φιλιά στο στόμα η Βάνα Μπάρμπα έδειξε την αγάπη της στην Αννα Βίσση! Η ηθοποιός επισκέφθηκε την τραγουδίστρια στο κέντρο όπου εμφανίζεται και πέρασε μαζί της στιγμές κεφιού συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα.

Το περασμένο Σάββατο η Βάνα Μπάρμπα επέλεξε το κέντρο της Αννας Βίσση προκειμένου να διασκεδάσει με την παρέα της, η οποία αποτελούταν κυρίως από γυναίκες. Η Αννα Βίσση, μόλις είδε την ηθοποιό, πλησίασε στο τραπέζι της και για αρκετή ώρα τής τραγουδούσε σκυμμένη πάνω από το κεφάλι της.

Η Βάνα έδειχνε να απολαμβάνει τα τραγούδια της Αννας και σιγοτραγουδούσε μαζί της κουνώντας παράλληλα και τα χέρια της στον ρυθμό των τραγουδιών, αλλά και με μια έκδηλη επιθυμία να την αγκαλιάσει. Στο ίδιο στιλ ήταν και οι αντιδράσεις της Βίσση αφού σε όλη τη διάρκεια που τραγουδούσε... αποκλειστικά για τη Βάνα, προκαλώντας τα βλέμματα των άλλων θαμώνων, της έδειχνε με κάθε τρόπο πόσο χαιρόταν που την επισκέφθηκε στο μαγαζί.

Το κλου της βραδιάς ήταν οι αγκαλιές και τα φιλιά στο στόμα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες, ειδικά σε στιγμές που το πρόγραμμα της τραγουδίστριας είχε φτάσει στο τσακίρ κέφι.

Οταν η Αννα Βίσση τραγούδησε το αγαπημένο κομμάτι της «Μόνη μου», η Βάνα Μπάρμπα ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο δημιουργώντας... πανικό στους παρευρισκόμενους που την έραιναν με γαρίφαλα και τη χειροκροτούσαν θερμά. «Η Βάνα εκστασιάστηκε με πολλά από τα τραγούδια της Αννας και ήθελε με κάθε τρόπο να της δείξει πόσο πολύ την εκτιμά ως τραγουδίστρια. Το γεγονός ότι τη φίλησε στο στόμα δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από την αγάπη που έχει σε μια καταξιωμένη και λατρεμένη τραγουδίστρια, που για τέσσερις δεκαετίες μάς συγκινεί όλους με τα τραγούδια της» λέει στην «Εspresso» άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού. Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Αννα Βίσση φιλιέται στο στόμα, αφού και πριν από λίγο καιρό το είχε κάνει με την παλιά φίλη και κουμπάρα της Ναταλία Γερμανού. Με άλλα λόγια, είναι κάτι που το συνηθίζει με όλα τα πρόσωπα που αγαπάει, είτε είναι άντρες είτε γυναίκες.

Να συμπληρώσουμε ότι η Αννα Βίσση ολοκλήρωσε το καστ της ροκ όπερας «Δαίμονες», με την επιλογή της Εβελίνας Παπούλια στον ρόλο της μάγισσας Λόα, για τον οποίο ακουγόταν το όνομα της Μπέσσυς Μάλφα. Στους άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα εμφανιστούν ο Παναγιώτης Πετράκης (στον ρόλο του Ντάνιελ) και ο Νικόλαος Καραγκιαούρης (ως ιεροεξεταστής). Οι «Δαίμονες» ανεβαίνουν τον Μάρτιο στο θέατρο «Παλλάς».

 

espresso