Στο επίκεντρο των διεθνών ΜΜΕ το διαζύγιο Μίνωα - Μαρί Κυριακού

Showbiz - Music
Tools

kyriakou zeygos

Με ένα εκτενές δημοσίευμα, η Daily Mail αναφέρεται στο διαζύγιο του Μίνωα Κυριακού από τη σύζυγό του Μαρί Κυριακού, ένα διαζύγιο που φαίνεται να απασχολεί, μεταξύ άλλων, και τα διεθνή ΜΜΕ.

Η Daily Mail παρουσιάζει την πλευρά του Μίνωα Κυριακού αναφορικά με το τι έχει συμβεί.

Η άλλη πλευρά, της Μαρί Κυριακού, δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί, δεν αποκλείεται όμως να το κάνει στο αμέσως επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, ισχύει ότι "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο" και το τι πραγματικά έχει συμβεί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί και θα καταγραφεί. 

Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail  

«Οταν ένας γάμος καταρρέει, το μοίρασμα των οικογενειακών πολύτιμων αντικειμένων μπορεί να είναι μία δύσκολη- και πολύ χρονοβόρα- διαδικασία» αναφέρει το δημοσίευμα.

Επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντος του κ. Κυριακού, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η σύζυγός του απέσπασε αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών, δύο μέρες πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, τα οποία μετέφερε στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ του κ. Κυριακού.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο από το περιβάλλον του κ. Κυριακού, δύο εβδομάδες πριν κάνει αίτηση διαζυγίου, η κ. Μαρί Κυριακού στις 22 Φεβρουαρίου, εθεάθη από μέλος του προσωπικού να πακετάρει μία σειρά από πολύτιμα αντικείμενα, σε 25 με 30 κούτες, και να τα μεταφέρει εκτός του σπιτιού της οικογένειας στην Αθήνα. Εκείνη τη στιγμή ο σύζυγός της έλειπε από το σπίτι για ιατρική θεραπεία.

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας ότι οι δικηγόροι του κ. Κυριακού ισχυρίστηκαν ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου ότι η 45χρονη ηθοποιός σύζυγός του ενδέχεται να έχει ήδη πουλήσει κάποια από αυτά τα αντικείμενα.

Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι δημοπράτες στο Christie’s και κοσμηματοπωλεία στο Μέιφερ, καθώς και ένα θησαυροφυλάκιο έχουν διαταχθεί από δικαστή να αποκαλύψουν οποιεσδήποτε συναλλαγές ενδέχεται να είχαν μαζί της.

Daily Mail