Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», ο οποίος αγνοούνταν από την Κυριακή.

Ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα ασκήθηκε στον 32χρονο πιλότο, ο οποίος μετά από 37 ημέρες ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πήγε σήμερα στην Αλόννησο όπου ζει η οικογένεια του θύματος και τελείται Τρισάγιο στη μνήμη της, για να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται εκεί, ώστε να δώσει νέα κατάθεση.

Ενας 31χρονος αστυνομικός συνελήφθη, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε περιοχή της Αττικής, κατηγορούμενος για τη διάπραξη έντεκα ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο πιλότο να ομολογεί την πράξη του.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο ελληνικός αθλητισμός και ειδικότερα το ελληνικό χάντμπολ στην είδηση της απώλειας του Γιάννη Χασιώτη.

Περισσότερα Άρθρα...