Αγγλικά ΜΜΕ για τη νίκη Ολυμπιακού: Το κράξιμο του αιώνα στο Μόγιες!!

Κόσμος
Tools

Βαρύ είναι το κλίμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό με σύσσωμο τον αγγλικό τύπο να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον τεχνικό των «κόκκινων διάβολων», Ντέιβιντ Μόγιες

Ως μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σύγχρονη ιστορία της χαρακτηρίζουν την χθεσινή απέναντι στον Ολυμπιακό όλα τα αγγλικά ΜΜΕ, μια ημέρα μετά το 2-0 των «ερυθρόλευκων».

«Μουσακάς για τον Μόγες»

«Μουσακάς για τον Μόγες»

Η συντριπτική πλειοψηφία του αγγλικού Τύπου κάνει  εκτεταμένη αναφορά, ασκώντας μάλιστα έντονη κριτική στον Μόγιες και στους παίκτες τους για την οδυνηρή ήττα που τους  φέρνει ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης του Champions League. 
 
BBC: «Η ManUtd υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Ολυμπιακό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της εξόδου από το Champions League μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στους "16" της διοργάνωσης».
 
Sporting Life: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να κάνει τα πάντα εάν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League, μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό».
 
Daily Mail: «Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του Ντέιβιντ Μόγιες να σώσει κάποια δόξα από την απελπιστική πρώτη του σεζόν καθώς ο Ντομίνγκες και ο δανεικός από την Άρσεναλ Κάμπελ διασφαλίζουν τη νίκη για τους Έλληνες και αφήνουν το αφεντικό του Ολντ Τράφορντ στα πρόθυρα ενός ταπεινωτικού αποκλεισμού από το Champions League».
 
Οι Times αναφέρουν, «Η Γιουνάιτεντ ζει την ελληνική τραγωδία»! Ο Ολυμπιακός αφήνει τους παίκτες του Μόγες να κοιτάζουν στο... κενό»