Αποκαλυπτικό είναι το έγγραφο του ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις που επεξεργάζεται αυτό το διάστημα προς έκδοση αλλά και τα αποτελέσματα των προκηρύξεων που έχει στόχο να αναρτήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, που εδρεύει στην Αθήνα Ν. Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Ξεκινάει από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 η λειτουργία νέας υπηρεσίας ηλεκτρονικής δήλωσης παρουσίας για τους επιδοτούμενους ανέργους, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για τον περιορισμό της εξάπλωσης και την αποφυγή του συγχρωτισμού, καθώς και της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των πολιτών. 

Νέα λίστα με διαθέσιμες θέσεις δημοσιοποίησε η Lidl σε Αγία Παρασκευή Μαρκόπουλο, Μεταμόρφωση και άλλες περιοχές της Αττικής, αλλά και σε Ναύπλιο, Κρήτη, Πάτρα, Κιλκίς και αλλού: 

Προσλήψεις στις κινητές μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ και στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα. Συνολικά θα απασχοληθούν 892 άτομα είτε με οχτάμηνες είτε με τρίμηνες συμβάσεις που μπορούν να ανανεώνονται. 

Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, που εδρεύει στο Δήμο Αχαρνών του Νομού Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 

Περισσότερα Άρθρα...