Χωρίς να θέλουμε να έρθουμε σε... μονομαχία στο Ελ -Πάσο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς το πολιτικό του εκτόπισμα θα κρύψει τον ήλιο και δεν θα βλέπουμε τον «στόχο», ωστόσο θα θέλαμε να του θυμίσουμε κάποια πράγματα.

Χτες το βράδυ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρώην υπουργός Άμυνας είπε στη Βουλή «μονομαχώντας» με τον Αλ. Τσίπρα ότι το γερμανικό υποβρύχιο Παπανικολής που παραλήφθηκε, επι θητείας του στο Πεντάγωνο, είναι κορυφαίο.

Γιατί τότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος όταν ήταν υπουργός Άμυνας, σε συνέντευξή του προς τους στρατιωτικούς συντάκτες είχε πει ότι θα αναζητήσουμε αγοραστή να το πουλήσουμε;

Δεν το χρειαζόμασταν; Δεν θα είχαμε που να τα βάλουμε αν ολοκληρώνονταν οι παραδόσεις των υποβρυχίων;

Μας μπερδεύει αυτός ο άνθρωπος.

Ακόμα θυμόμαστε που... έσκιζε τα ρούχα του για το ότι χαράτσι των ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων ότι πρόκειται να μπει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ καθώς το ρεύμα είναι κοινωνική παροχή και όχι τρόπος με τον οποίο μπορείς να απαιτήσεις την είσπραξη φόρων.

Και μετά από λίγο μπήκε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Μήπως εννοεί τα αντίθετα από όσα λέει; Πρέπει να μας δώσει των κώδικα που μιλάει για να ξέρουμε τι θέλει να πει.

Γ.Κοκ., npost

 

 

Στα άκρα φτάνει για ακόμη μια φορά η σχέση του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ραχήλ Μακρή με αφορμή το σχόλιο που έκανε νωρίτερα ο υπουργός υγείας από το βήμα της βουλής για την βουλευτή των ΑΝΕΛ και την απόφαση της να ανέβει στα κάγκελα της ΕΡΤ!

Ο κ.Γεωργιάδης χαρακτήρισε την στάση της κ.Μακρή «πέραν πάσης προσδοκίας!», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της κ.Μακρή.

Μέσω twitter, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε «φασιστάκο» τον υπουργό Υγείας και με ένα link σε βίντεο του you tube θέλησε να  του θυμίσει τι έλεγε ως βουλευτής του ΛΑΟΣ για τον Αντώνη Σαμαρά!

Αντιδράσεις αλλά και πάρα πολλά σχόλια πολλά εκ των οποίων άκρως χιουμοριστικά πυροδότησε η υπόσχεση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για ανάπτυξη δικτύου WiFi, δηλαδή δωρεάν πρόσβασης στο ίντερνετ, σε όλη την Ελλάδα και σε χρονικό διάστημα ενός έτους από σήμερα.

Από το πρωί της Τετάρτης που άρχισε να αναπαράγεται η είδηση τα κοινωνικά δίκτυα πήραν «φωτιά»:

  • Το «δωρεάν Wi-Fi παντού», είναι το νέο «θα σας φτιάξουμε γεφύρια».
  • Λίγο ακόμα να κρατούσε η εκπομπή, μαζί με το free Wi-Fi, θα μοίραζε και iPad αυτός
  • Free wi-fi με…εντολή Σαμαρά
  • Ο Σαμαράς ο Hi-Fi θα μας φέρει Wi-Fi!
  • Ακούς κυρ-Στέφανε; Δίνει δωρεάν wi-fi o Σαμαράς
  • Ο Σαμαράς θα δώσει free wi-fi και στη κατηγορία των υπαλλήλων που αποκαλεί το space «το μακρόστενο πλήκτρο»
  • Ο Σαμαράς βρήκε τον τρόπο κατά της εγκληματικότητας… Τέρμα το κλέψιμο ίντερνετ από τον γείτονα…!!! Δωρεάν wi-fi.
  • Σαμαράς: Αν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, θα εκδιωχθούμε από το wi-fi και θα γυρίσουμε στην 56Κ dial-up.
  • «Πως θα βάλω WiFi παντού; Ειναι απλό. Θα φορολογήσω όσους χρησιμοποιούν password.»
  • Ναι ρε φίλε,free wifi!! Επιτέλους ανάπτυξη! Μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλά θα μπορούμε να βλέπουμε τι τρώνε στο εξωτερικό
  • Δωρεάν WiFi και 25 ευρώ για να μπεις νοσοκομείο.
  • Άντε τώρα να πείσεις τους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι η μαζική ακτινοβολία ενός πανελληνίου WiFi δεν είναι το νέο «μας ψεκάζουνε»…
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με ανακοίνωση του,στα περί δωρεάν Wifi του Αντώνη Σαμαρά: Δωρεάν VDSL έως 50Mpbs για όλο το λαό.

Ο "μέγας" Άδωνις Γεωργιάδης, ο περί πολλών ακατασχέτως ομιλών ανά τα κανάλια, και όχι μόνο - άσχετα πόσο μπορεί κάποιος να πάρει στα σοβαρά αυτά που λέει και με τον... "ηρεμο" τρόπο που τα λέει -  αποκαλύπτει τις πραγματικές συζητήσεις που γίνονται στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής, των Κρατών μελών της Ε.Ε.

Σκοπός τους, η συμφωνία δημιουργίας της Ευρωπαϊκής/Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης (Νέα Τάξη Πραγμάτων) με την εκλογή ενός Υπερ-Υπουργού των Οικονομικών που θα ελέγχει αυστηρά όλα τα κράτη-μέλη.

Μάλιστα δηλώνει το κατ΄αυτόν αυτονόητο:

Ότι οι ελευθερίες και η ανεξαρτησία των Εθνών θα υποστούν μειώσεις (μάλλον θα εξαφανισθούν θα ήθελε να πει, αλλά το .... ελάφρυνε κάπως) και δε θα υφίστανται πια όπως τις γνωρίζαμε (όσες μας είχαν απομείνει δηλαδή..)

Και τελικά ο.... μέγας  "πατριώτης" καταλήγει με την πατριωτική ατάκα, ότι αυτή η προοπτική είναι .... ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...!

Οι βρεγμένες σανίδες που και για ποιον χρησιμοποιούνται, αν όχι στην περίπτωση αυτή; Mε τέτοιους πολιτικούς λέτε, ότι να σωθεί τελικά το κράτος-έθνος μας; 

Ποιος είναι ο βουλευτής με τα 5 εκατομμύρια ευρώ;..

Γνωστό βουλευτή και δικηγόρο τσάκωσε το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος δεκαετίας τα οποία αποκρύφτηκαν στις φορολογικές του δηλώσεις.

Ο έλεγχος της αρμόδιας υπηρεσίας ξεκίνησε για μεγάλο αριθμό δικηγόρων, στα πλαίσια της προσπάθειας εντοπισμού μεγαλο-φοροφυγάδων και όπως φαίνεται σε πρώτη φάση, τσίμπησε αυτό τον πολύ γνωστό δικηγόρο και βουλευτή, καθώς παρουσιάστηκε πολύ μεγάλη απόκλιση στα δηλωθέντα εισοδήματα και σε αυτά που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Η υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο έφορο ενώπιον του οποίου, ο βουλευτής αναμένεται να κληθεί να καταβάλλει πρόστιμο μετρητά περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, είτε να το ρυθμίζει σε δόσεις που μπορεί να φτάσουν τις 48. Στην πρώτη περίπτωση η δίωξη για κακούργημα δε θα ασκηθεί ποτέ, στη δεύτερη περίπτωση θα ατονήσει.

Ερωτηματικά δημιουργούνται για το γεγονός ότι δεν έχει δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα παρόλο που πρόκειται για μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου...

parapolitika

Φαίνεται πως τελικά, ίσως έχει βαλθεί να μας τρελάνει ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης!

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κ. Χρ. Κορτζίδης, βλέποντας το χρόνο για τις δημοτικές εκλογές να μετρά αντίστροφα και τη δημοτικότητά του να φθίνει συνεχώς προς το ναδίρ, άρχισε να…. φλερτάρει με στελέχη του παλαιού τοπικού ΠΑΣΟΚ, με στελέχη της Ν.Δ., ακόμη και με στελέχη ή υποστηρικτές της … Χρυσής Αυγής!

Μη ρωτήσετε αν είναι δυνατόν, το ίδιο διερωτηθήκαμε και εμείς. Αν η πληροφορία αυτή αληθεύει, προκαλεί … τρέλα!

Ο δηλωμένος ως αντιμνημονιακός δήμαρχος να συνομιλεί με αυτούς που ο ίδιος τους κολλάει ταμπέλες χαρακτηρίζοντας τους «μνημονιακούς» στις γνωστές.... αγωνιστικές εξάρσεις του, και, προσπαθώντας τώρα να μαζέψει... ψηφαλάκια, δεν διστάζει να τους τείνει...... χείρα συνεργασίας;

Δήμαρχε, είναι γλυκιά η καρέκλα της εξουσίας, αλλά και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα δεν γίνεται! Αποφάσισε με ποιόν είσαι. Δεν μπορείς να ….ελίσσεσαι ανέξοδα σε όλες τις καταστάσεις, έχοντας και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!!

Είχες τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να αποδείξεις στους πολίτες την αξία και την ικανότητά σου με το έργο που δεν έκανες , αλλά …..

Παρατηρητής

 

Του Βασίλη Γραμμένου - ΦΩΤΟ: Π. Κουφαλέξης

Το vimaonline.gr φέρνει σήμερα, για πρώτη φορά, στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικές φωτογραφίες του Νίκου Μιχαλολιάκου, δυο μόνο ημέρες πριν τη σύλληψή του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γ.Γ της Χρυσής Αυγής με τη σύζυγό του και βουλευτή του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι και αμέριμνοι τότε το μπάνιο τους, στο μαγευτικό τοπίο στην Λίμνη Βουλιαγμένης.

Ήταν μια καθιερωμένη και επαναλαμβανόμενη συνήθεια του ζευγαριού να παραμερίζουν για λίγο τις βουλευτικές τους υποχρεώσεις και να επισκέπτονται τη Λίμνη, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, για αναψυχή και ψυχαγωγία.



Η παρουσία του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνοδευόταν πάντα από την προσωπική του φρουρά, γινόταν αμέσως αντιληπτή από τους άλλους λουόμενους, που κάποιες φορές εξέφραζαν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις ως οπαδοί του ακροδεξιού Λαϊκού Συνδέσμου.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του συνομίλησαν, κατά την τελευταία τους επίσκεψη στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, με αρκετούς λουόμενους και ευχαρίστησαν πολλούς απ΄ αυτούς για την υποστήριξή τους. 



Τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν προμήνυε τις εξελίξεις με τις συλλήψεις κορυφαίων στελεχών του κόμματος, που ακολούθησαν δύο ημέρες μετά.

Ύστερα από απόφαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, τεκμηριώθηκε ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση και τα ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου, άνδρες της αντιτρομοκρατικής έφτασαν στην οικία του Νίκου Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη για να του περάσουν χειροπέδες.



Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής δεν προέβαλλε καμία αντίσταση και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκαν, χωρίς άδεια οπλοφορίας, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, μία κυνηγετική καραμπίνα πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων, 43.100 ευρώ σε μετρητά, υπολογιστές και USB, τα οποία απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για διερεύνηση.



Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και παραμένει μέχρι και σήμερα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλού.



Η κα Ζαρούλια φαίνεται πως για την ώρα, κρατά την ηγεσία του κόμματος στα χέρια της, μετά την προφυλάκιση του συζύγου της.



Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ετοιμάζει βιβλίο! Όπως αναφέρουν σε μαρτυρίες τους οι φύλακες, το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν γραφική ύλη για να σημειώνει τις σκέψεις του ενώ θεωρεί εαυτόν πολιτικό κρατούμενο.




























vimaonline

Περισσότερα Άρθρα...