ΑΛΙΜΟΣ: Η Άννα Σρέτσκοβιτς Πρόεδρος του Δ.Σ. Τα λοιπά απολέσματα των δημαιρεσιών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Tools

Η Σοφία Κωσταμπάρη εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλίμου για την διετία 2011-2012, στις Δημαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντιπρόεδρος εξελέγη η Άννα Σρέτσκοβιτς και γραμματέας ο Νίκος Αλεξόπουλος. 

Της συνεδρίασης προήδρευσε ο Ανδρέας Κονδύλης ως σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους. 

Η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού ΣυμβουλίουΣοφία Κωσταμπάρη δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή της: «Με όλες μου τις δυνάμεις και ενεργοποιώντας όλες μου τις ικανότητες δεσμεύομαι να υπηρετήσω το θεσμό. Ένα θεσμό που σέβομαι και θα απαιτήσω κι από μέρους σας τον δέοντα σεβασμό. Θεωρώ ότι στην αίθουσα αυτή ασκούμε λειτούργημα και θα ζητούσα κι από εσάς να το δείτε από την ίδια οπτική γωνία. 

Η διαφορετικότητα των απόψεων εκφράζεται με πολλούς τρόπους, οι διαφορετικές πολιτικές θεωρήσεις επίσης. Ας επιλέξουμε στην πορεία της θητείας μας την κοσμιότητα, τον σεβασμό και την ευγένεια, ακόμη και στις αντιπαραθέσεις μας. Άλλωστε η συζήτηση δεν είναι τίποτε άλλο παρά η από κοινού αναζήτηση κι εδώ βρισκόμαστε για να επιλύουμε θέματα που αφορούν το κοινό ενδιαφέρον μας για τον Δήμο και τους δημότες μας». 

Τον δικό τους χαιρετισμό απηύθυναν και τα άλλα δύο μέλη του προεδρείου Άννα Σρέτσκοβιτς και Νίκος Αλεξόπουλος

Στη συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε στην εκλογή της 8μελούς σύμφωνα με τον νόμο «Καλλικράτης» Οικονομικής Επιτροπής (πρώην Δημαρχιακή Επιτροπή) και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Για τη στελέχωση της Οικονομικής Επιτροπής την διετία 2011-2012ψηφίσθηκαν οι Ανδρέας ΚονδύληςΣτέλλα ΒέργουΓιάννης ΠέτσαςΑλέξης ΤσέκαςΝίκος ΤσαπάραςΝίκος ΤσαμπαρλήςΑργύρης ΑργυρίουΧρήστος Δουρίδας (ως τακτικά μέλη) και οι Αναστασία ΣιμιτροπούλουΆρης Τάγκαλος,Οδυσσέας ΚορακίδηςΜαρία ΠανούσηΑναστάσιος Τσάγκαρης (ως αναπληρωματικά μέλη). 

Για τη στελέχωση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την διετία 2011-2012ψηφίσθηκαν οι Νίκος ΠαπανικολάουΔήμητρα Κλεώπα-ΜπίσμπαΔημήτρης ΚαρανικόλαςΔημήτρης ΔημάκηςΔημήτρης ΔόγκαςΝίκος ΤσαμπαρλήςΑργύρης ΑργυρίουΔημήτρης Κλαυδιανός (ως τακτικά μέλη) και οι Ευάγγελος Ευαγγελίου,Ρωξάνη ΑμοιρίδουΆρης ΚιουρκτσόγλουΝίκος ΑλεξόπουλοςΑναστασία Ταμπουρατζή (ως αναπληρωματικά μέλη).