ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: "Γιατί συστρατεύομαι με τον Γιάννη Κωνσταντάτο"

Άρθρα
Tools

zaxari

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πύργο Τήνου Κυκλάδων,σε μια οικογένεια που μου έδωσε για προίκα τις πιο ωραίες αξίες της ζωής,να αγαπώ αυτό που κάνω,να στηρίζω τις επιλογές μου και να προχωρώ με θάρρος και αισιοδοξία.

Με αυτές πορεύτηκα,σπούδασα και μπήκα σ' ένα δύσκολο επαγγελματικό στίβο, όπου υπηρέτησα τον βαριά πάσχοντα συνάνθρωπό μου ως Νοσηλεύτρια σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Παράλληλα δημιούργησα την οικογένεια μου στην Αργυρούπολη και της χάρισα τρείς καινούργιους δημότες, τα τρία μου παιδιά.Σ' αυτά τα παιδιά και σε όλους τους νέους μας οφείλουμε να παραδώσουμε μια πόλη αξιοθαύμαστη, με υποδομές στην Παιδεία, στον Αθλητισμό, στον Πολιτισμό και στην Πρόνοια.Η διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο που ζω και η εμπειρία που διαθέτω στον τομέα της Υγείας και Πρόνοιας ήταν η δύναμη που με ώθησε στην ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Συστρατεύομαι δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Κωνσταντάτο , ως ενεργό μέλος αυτής της πόλης γιατί μου πρότεινε, τιμητικά για μένα, πριν τέσσερα χρόνια, να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό ''Αγώνας για το μέλλον''.
 
Στο πρόσωπο του Γιάννη Κωνσταντάτου διέκρινα από την πρώτη στιγμή το ήθος και την αξιοπρέπεια, την πλήρη συνέπεια στα λόγια και στις δράσεις του, καθώς και την προσήλωσή του στη μελέτη, τον προγραμματισμό και στους τρόπους υλοποίησης εκείνων των δράσεων που χρειάζονται για την ανάπτυξη του δήμου μας
 
Διέκρινα επίσης να εμφορείται από την αγάπη για τον άνθρωπο και από ένα ρεαλιστικό όραμα για την πόλη και τον Δήμο, που ζητάει να του δοθεί η εμπιστοσύνη και η ευκαιρία  να το υλοποιήσει μαζύ με τους νέους και καθόλαα άξιους υποψηφίους και λοιπούς ικανούς συνεργάτες του.
 
Γι' αυτό και εγώ συνεχίζω να αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου μαζί του, μέσα στη μεγάλη ενιαία και ανεξάρτητη παράταξή μας, '' Ενωμένη Πόλη''.
 
Τα 4 τελευταία χρόνια είδαμε το δήμο μας να μαραζώνει και να βρίσκεται πλέον σε πλήρες αδιέξοδο.
 
Πρέπει λοιπόν να σηκώσουμε τα μανίκια μας για να τον ανασυγκροτήσουμε.
 
Πρέπει να διώξουμε το χειμώνα του δήμου μας και να καλωσορίσουμε την Ανοιξη και το Καλοκαίρι του.
 
Οι συμπολίτες μας απαιτούν άμεση λύση των τόσων πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας που παραμένουν για τόσο πολύ καιρό άλυτα
 
Οι συνδημότες πλέον μας επιθυμούν να δουν στη θέση του παλιού και φθαρμένου "συστήματος Κορτζίδη", το νέο, καινοτόμο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο συνδυασμό από ικανά στελέχη που βάζουν πανω από όλα το συμφέρον του δήμου, όχι του κόμματος, του οποιουδήπουε κόμματος.
 
Αυτό ακριβώς εκφράζει η "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ".
 
Η Αργυρούπολη και το Ελληνικό πραγματικά ενωμένες πόλεις με ισότιμους δημότες, αναλαμβάνουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο για αλλαγή σελίδας στον τελματωμένο Δήμο.
 
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, γιατί έτσι θα μπορέσω να είμαι αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάμε για την αναγέννηση της πόλης μας.
 
ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
 
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
 
Γεωργία Ζαχάρη,
Μέλος Κ.Ε. "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αργυρούπολης