Ο ΠτΔ Παυλόπουλος εγκαινίασε το εντυπωσιακό κλειστό γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου

Παλ. Φαλήρου
Tools

pavlopoulos p faliro kleisto xatzid

Στα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου και των ανοιχτών γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, το πρωί του Σαββάτου και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την δουλειά που έχει γίνει.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στην περιοχή του Τροκαντερό, μεταξύ του ιστορικού θωρηκτού «Αβέρωφ» και του γηπέδου Τάε Κβο Ντο, και χρηματοδοτήθηκαν εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.

Οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου αναπτύσσονται σε έκταση 30 στρεμμάτων που παραχωρήθηκαν από τα ΕΛΤΑ με σκοπό τη δημιουργία ενιαίου αθλητικού κέντρου μαζί με τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου στην παραλιακή ζώνη Παλαιού Φαλήρου, και είναι αντάξιο μεγάλων αθλητικών κέντρων του εξωτερικού.

Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κλειστό γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων 800 σταθερών θέσεων με δυνατότητα ανάπτυξης σε 1.200, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για αγώνες και προπονήσεις Ακαδημιών, τέσσερα γήπεδα τένις και δύο κτίρια αποδυτηρίων.

Ο μητροπολίτης Νέας Σμύρνης, κ. Συμεών χοροστάτησε στην τελετή, ενώ παραβρέθηκαν, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, μεταξύ άλλων.