Ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γλυφάδας

Γλυφάδας
Tools

tsakas glyfada

Στα βαθιά έχει πέσει ο νέος Γενικός Γραμματέας του δήμου Γλυφάδας κ. Μάριος Τσάκας καθώς καλείται με το "καλημέρα" να αναλάβει τον προγραμματισμό και την οργάνωση ενός δήμου με τεράστια προβλήματα στην οργάνωση και στην διοίκηση των υπηρεσιών.

Συνοδοιπόρος του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου από τα φοιτητικά τους χρόνια ο Μάριος Τσάκας θεωρείται άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του. Έχει αποκτήσει την φήμη του στελέχους των "ειδικών αποστολών", καθώς έχει θητεύσει σε μια σειρά από νευραλγικές υπηρεσίες τόσο στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1976, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη «Χημεία και Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» και Διδακτορικό Δίπλωμα του ιδίου Πανεπιστημίου στην «Οργάνωση και Διοίκηση ».

Έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε διεθνή και εγχώρια επιστημονικά περιοδικά.

Εργάστηκε στο Εργαστήριο Περιβάλλοντος του Τμήματος Χημείας του Ε.Κ.Π.Α ως Επιστημονικός Συνεργάτης, ως Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, διετέλεσε ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως διοικητικό στέλεχος ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Σ.Α, του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (Ο.Π.Ε Α.Ε) και των ελληνικών πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ).

parapolitika, vimaonline