ΓΛΥΦΑΔΑ: Ο Μ. Χρηστάκης ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητά του

Γλυφάδας
Tools

Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2013 αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του Μιχάλη Χρηστάκη για το Δήμο Γλυφάδας.

Όπως αναφέρει το vimaonline.gr η ανακοίνωση της υποψηφιότητας θα γίνει σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας και θα σημάνει και την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο Μιχάλης Χρηστάκης είναι δρ. Διεθνών Σχέσεων (Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος), με εξειδίκευση στα Ευρωπαϊκά Θέματα και στις Διεθνείς Σχέσεις.

Είναι Ειδικός Επιστήμονας του Υπουργείου Εσωτερικών (ΥΠ.ΕΣ.), στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).

Από τον Ιανουάριο του 2007 είναι Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου.

Ειδικεύεται στα Ευρωπαϊκά Θέματα, στις σχέσεις της Ελλάδας με τις Βαλκανικές Χώρες και στις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, καθώς επίσης σε θέματα του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και ειδικότερα στα Επιχειρησιακά Προγράμματα της χώρας και τις Κοινοτικές Χρηματοδοτήσεις.

Έχει διατελέσει Ειδικός Σύμβουλος σε σειρά Υπουργείων. Παράλληλα έχει αναπτύξει σημαντική ερευνητική δραστηριότητα και υπήρξε επιστημονικός συντονιστής σε πλήθος κοινοτικών προγραμμάτων.

Επίσης διαθέτει σημαντική διδακτική δραστηριότητα στην ανώτατη και ανώτερη εκπαίδευση με αντικείμενο τις ευρωπαϊκές πολιτικές και τα οικονομικά θέματα. 

vimaonline