Δ. Αλίμου: Δωρεάν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα - "Αιώρα - τα Απίστευτα του Αιγαίου"

Αλιμου
Tools

alimos progr aiora

Με αφορμή τα βότσαλα, τα ξύλα και οτιδήποτε έβγαλε το κύμα του Αιγαίου στη στεριά, αφού το σμίλεψε η Φύση και ο Χρόνος, τα παιδιά παίρνουν μέρος σ΄ ένα «παιχνίδι ανακάλυψης», σε μια ελεύθερη «εξερεύνηση», που αναπτύσσει τη φαντασία, τα συναισθήματα και τις δεξιότητες.

Ο Δήμος Αλίμου, η Δρ. Υρώ Φιλολία με τη συλλογή της «Απίστευτα του Αιγαίου» και η ομάδα εκπαιδευτών του προγράμματος «Αιώρα» προσφέρουν δωρεάν αυτή την ευκαιρία παιχνιδιού για μικρούς αλλά και για μεγάλους, από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 μέχρι και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οδό Φαν Βάικ και Λεωφόρο Ποσειδώνος.

(Καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:30 – 14:30 Σάββατο και Κυριακή από 9:30 – 19:30 / Διάρκεια παιχνιδιού: 2 ώρες).

Για συμμετοχές και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210. 9802799.

Επίσης, επισυνάπτουμε για όποιον επιθυμεί την Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής, την οποία μπορείτε να αποστέλλετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.