23/11 - 23/12 ΑΛΙΜΟΣ: Ανακύκλωση Απόβλητων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

Αλιμου
Tools
anakyklosi ilekt sisk
 
Όσοι κάτοικοι του Αλίμου επιθυμούν να απαλλαγούν από τις παλιές τους ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (ψυγεία, τηλεοράσεις, κλιματιστικά, υπολογιστές, ηχοσυστήματα, κλπ.), μπορούν από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 μέχρι και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 9810445 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
Ο Δήμος αναλαμβάνει να παίρνει δωρεάν από το σπίτι τους τις συσκευές και να τις οδηγεί σε ανακύκλωση.
 
Το πρόγραμμα «Ανακύκλωση Απόβλητων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού» υλοποιεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλίμου με στόχο τη διατήρηση του καθαρού περιβάλλοντος (μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων, η πόλη παραμένει καθαρή, περιορίζεται ο κίνδυνος ρύπανσης του περιβάλλοντος από επικίνδυνες ουσίες) και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Στο πλαίσιο υλοποίησης αυτού του τόσο σημαντικού προγράμματος, ο Δήμος καλεί Â σε συνεργασία όλους τους δημότες, τους φορείς και τους καταστηματάρχες του Αλίμου.