Μετά τη σφαγή στο Ελληνικό μεταφέρουν τους Αφγανούς από Οινόφυτα μέχρι Καλαμάτα

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

afganoi islamistes

Την ώρα που ο Έλληνας πολίτης πένεται, ψάχνοντας στα σκουπίδια πολλές φορές για λίγη τροφή το μοναδικό μέλημα της «Πολιτείας» είναι πως θα τακτοποιήσει τις συμμορίες των Αφγανών που αιματοκύλησαν εχθές τον καταυλισμό - γκέτο στο Ελληνικό με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του με φρκτ'ο τρόπο.

Άνθρωποι που κανονικά δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στην Ελλάδα διασπείρονται τώρα σε όλη την χώρα δημιουργώντας προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες.

Όπως ανακοινώθηκε βρίσκονται υπό κατασκευή επτά νέα Κέντρα Παραμονής Αλλοδαπών σε Οινόφυτα, Θήβα, Λιβαδειά, Τρίκαλα, Στυλίδα, Τρίπολη και Μεσσήνη και σε αυτά αναμένεται να μεταφερθούν κατά προτεραιότητα οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι από τους καταυλισμούς του Ελληνικού και του Πειραιά.

Την κατασκευή των κέντρων έχει αναλάβει, για άλλη μια φορά, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο αντί να ασχολείται με την συνεχώς αυξανόμενη τουρκική απειλή ασχολείται με την διευκόλυνση των αλλοδαπών.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό νέα κέντρα «προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν».

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία στο γήπεδο Μπέιζμπολ του Ελληνικού διαμένουν 919 άτομα, στο γήπεδο Χόκεϊ 1.126 και στο χώρο αφίξεων 1.337. Στο λιμάνι του Πειραιά παραμένουν 1.273 πρόσφυγες.

Ο συνολικός αριθμός των αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα μετά τις 20 Μαρτίου στη χώρα εκτιμάται σε 57.098. Από αυτούς οι 8.504 διαμένουν στα νησιά, οι 23.163 στη βόρεια Ελλάδα, οι 1.806 στην κεντρική Ελλάδα, οι 10.288 στις στην Αττική οι 251 στη νότια Ελλάδα και οι 6.731 σε χώρους που διαχειρίζεται η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Οι νέες αφίξεις το τελευταίο 24ωρο ήταν 67.

pronews