Δεκτές τελικά όλες οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς- Βρέθηκαν τα χρήματα..

Νεολαια - Εκπαιδευση
Tools

«Για πρώτη φορά και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία δημιουργείται η δυνατότητα όλα τα παιδιά που πληρούν τα οικογενειακά κριτήρια να γίνουν δεκτά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς όλης της χώρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών, γνωστοποιώντας ότι βρέθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για να γίνουν δεκτές όλες οι σχετικές αιτήσεις.

«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας καθώς και του Υπουργείου Εσωτερικών συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενοι πόροι προκειμένου να εξασφαλιστούν όλες οι θέσεις από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν και κάλυπταν τα κριτήρια.

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης συνέβαλε σημαντικά στην επίτευξη του στόχου δίνοντας επιπλέον 15 εκατομμύρια ευρώ» προσθέτει το ΥΠΕΣ.

«Παράλληλα ο Υπουργός Εργασίας και κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννης Βρούτσης εξασφάλισε επιπλέον 15 εκατομμύρια ευρώ.
Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παιδιών που πληρούσαν τα κριτήρια και κανένα παιδί δεν θα μείνει έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς» επισημαίνει η ανακοίνωση.

«Ποτέ άλλοτε από την στιγμή που δημιουργήθηκε η δράση "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ" δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις στο να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις που είχαν κατατεθεί και κάλυπταν τα κριτήρια» προτίθεται.

npost