Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Κηφισιάς από το βράδυ της Δευτέρας (26/07) έως την Κυριακή (01/08).

Σύντομα Νέα HOT
Tools

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς (22οχλμ έως 21,4ο χλμ) από το βράδυ της Δευτέρας (26/07), καθώς θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως την Κυριακή (01/08).

Οι Κυκλοφοριακές θα ισχύσουν από τη Δευτέρα (26/07) στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς (22οχλμ έως 21,4ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης ηχοπετασμάτων. 

Ειδικότερα, με όσα έχουν γίνει γνωστά, από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, έως την Κυριακή 1 Αυγούστου, από τις 20:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύει ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Ταυτόχρονα, μεταξύ 22ου χλμ- 21,4ου χλμ, θα ισχύσει και τοπικός αποκλεισμός, μέγιστου μήκους 20 μέτρων, τμήματος του αριστερού παράπλευρου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Μετ' εμποδίων η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου το μεσημέρι της Δευτέρας

Νωρίτερα τη Δευτέρα (26/07), δυσχέρεια επικράτησε το μεσημέρι στην κυκλοφορία στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 40ό χιλιόμετρο, στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με την τροχαία, έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε ΙΧ, από μηχανική βλάβη. Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική.

dnews