Οι συνεχιζόμενες παραβιάσεις των περιοριστικών μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα.

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και παρά τις συστάσεις των επιστημόνων για αποφυγή συνωστισμού εδώ και δύο μέρες, η εικόνα που βλέπουμε έξω από τις τράπεζες είναι τουλάχιστον επικίνδυνη.

Την απόφαση για παράταση του κλεισίματος των καταστημάτων έως τις 11 Απριλίου δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας αποτελεί το γεγονός ότι τρεις ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του “Σωτηρία” αποσωληνώθηκαν.

«Διασωλήνωση» με παροχή ρευστότητας για να κρατήσει στη ζωή χιλιάδες επιχειρήσεις που ήδη εδώ και μισό μήνα έχουν μόνον έξοδα και καθόλου εισπράξεις, προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης που ανακοινώνουν οι υπουργοί Οικονομκών, Εργασίας και ανάπτυξης κ.κ. Σταϊκούρας, Βρούτσης και Γεωργιάδης.

Τη διακοπή πτήσεων από και προς Γερμανία και Ολλανδία αποφάσισε η κυβέρνηση σε συνέχεια των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού. Τι θα γίνει με τους επαναπατρισμούς

Πρόκειται για ιατρικό υλικό περίπου 11 τόνων που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ειδικές φόρμες ιατρικής προστασίας, ιατρικά γάντια, καλύμματα ιατρικών παπουτσιών και απολυμαντικά.

Περισσότερα Άρθρα...