Νέα καταγγελία για τον προφυλακισμένο για βιασμό ανήλικης ιερέα .«Επαιρνε ιερόδουλες και τις έντυνε με ράσα»

Γενικά
Tools

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του προφυλακισμένου ιερέα για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας μέσα σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια.

Ακόμη μία καταγγελία για τον 37χρονο βλέπει το φως της δημοσιότητας

Συγκεκριμένα στον αντ1, η κ. Αλεξάνδρα η οποία κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι αποκάλυψε «ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…».

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του ιερέα Κωνσταντίνος Γώγος για την νέα καταγγελία σε βάρος του εντολέα του είπε σε έντονο ύφος ότι «με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνα της στις αρμόδιες Αρχές».

Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κ. Γώγος είπε «ότι ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση έτσι και έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη»