Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό της ανήλικης από τον ιερέα - Βανδάλισαν την εκκλησία που λειτουργούσε ο ιερέας

Γενικά
Tools

Σοκάρουν οι αοκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ιερέα που φέρεται να βίαζε κατ'εξακολοούθηση ανήλικη στα Κάτω Πατήσια

Όπως αποκαλύπτεται στην δικογραφία η 14χχρονη περνούσε μια πραγματική κόλαση και ανέβαινε τον δικό της Γολγοθά, καθώς ένιωθε μόνη και φοβισμένη να μοιραστεί τα όσα βίωνε από στο κατηχητικό από τον ιερέα. 

Ο 37χρονος ιερέας φέρεται να εξανάγκαζε το κορίτσι σε συνουσία μέσα στον ιερό ναό, όπου λειτουργούσε, ασκώντας της ψυχολογική βία και απειλώντας την να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, που δημοσίευσε μέρος της δικογραφίας, η μητέρα της ανήλικης φέρεται να κατέθεσε πως όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2019, όταν για πρώτη φορά ο κατηγορούμενος εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις στο αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2020 την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη συνουσία και παρά φύσει ασέλγεια στο χώρο του κατηχητικού της ενορίας, όπου λειτουργούσε. Συνέχισε μάλιστα να κακοποιεί το κορίτσι έως τον Μάιο του 2020, οπότε και σταμάτησε να πηγαίνει στο κατηχητικό. 

Η 17χρονη σήμερα κοπέλα φέρεται να κατέθεσε ότι το σχολικό έτος 2018 – 2019 ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε Κυριακή στο κατηχητικό της ενορίας της, ενώ την επόμενη χρονιά άρχισε να εξομολογείται στον ιερέα.

Κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης μάλιστα, όπως φέρεται να κατέθεσε, ο ιερέας της έθετε ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, στις οποίες εκείνη δεν ήθελε να απαντήσει, όμως ο 37χρονος επέμενε, λέγοντάς της ότι αυτός είναι ο πνευματικός της και θα πρέπει να τον βλέπει σαν Θεό, ζητώντας της υπακοή.

Ιερέας: Το παιχνίδι των «δέκα βημάτων» που επινόησε

Η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε επίσης ότι στο πλαίσιο της εξομολόγησής της τον Νοέμβριο του 2019, ο ιερέας της είπε ότι θα παίξουν ένα παιχνίδι που αποτελείται από δέκα βήματα.

Με πρόφαση αυτό την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Το κορίτσι φοβήθηκε, άρχισε να τρέμει, πάγωσε από τον φόβο, όμως ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δεν πτοήθηκε από την αντίδρασή της, λέγοντάς της ότι θα είναι κρυφή η σχέση τους και ότι δεν πρέπει να πει τίποτα σε κανέναν γιατί κινδυνεύει.

Ο ιερέας ασκούσε ψυχολογική βία και τρομοκρατούσε την ανήλικη Την πίεζε επίσης, τηλεφωνώντας της σχεδόν καθημερινά για να πάει πάλι να εξομολογηθεί.

Κάποια στιγμή η ανήλικη υπέκυψε στις πιέσεις και ο ιερέας της είπε ότι θα προχωρήσουν στο δεύτερο βήμα του παιχνιδιού.

Φέρεται να της είπε ότι θα εξερευνήσει το σώμα της, ως πνευματικός της και άγγιξε το στήθος της μέσα από τα εσώρουχά της. Δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί, αλλά φέρεται να την εξανάγκασε και σε άλλες πράξεις, λέγοντάς της ότι δε θα την αφήσει να φύγει αν δεν το κάνει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, τον Δεκέμβριο του 2019 της ζήτησε να μεταβούν σε άλλο χώρο, όπου θα στεγαζόταν το κατηχητικό για να τον βοηθήσει με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μπήκε στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε ερημικό μέρος, όπου με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησε και την εξανάγκασε και πάλι σε ασελγείς πράξεις.Στη συνέχεια φέρεται να της ζήτησε να προβούν σε ολοκληρωμένη συνουσία, όμως το κορίτσι του είπε ότι είναι αδιάθετη και του ζήτησε να φύγουν.

Εκείνος όμως κατηγορείται από το κορίτσι ότι το εξανάγκασε σε παρά φύσει ασέλγεια, λέγοντάς της να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά για το επόμενο ραντεβού τους, καθώς δεν είχαν ολοκληρώσει όλα τα βήματα του παιχνιδιού.

Από τότε το παιδί σταμάτησε να πηγαίνει στο κατηχητικό και άρχισε να τον αποφεύγει.

Βανδάλισαν την εκκλησία που λειτουργούσε ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης

Βανδαλισμούς υπέστη ο ιερός ναός του Αγίου Δημητρίου των Όπλων στα Κάτω Πατήσια, όπου λειτουργούσε ο 37χρονος ιερέας ο οποίος κατηγορείται για κατ'εξακολούθηση βιασμό μιας 14χρονης και πορνογραφία ανηλίκων.

Οπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι έριξαν μπογιές στην είσοδο της εκκλησίας. 

Υπενθυμίζεται πως στον 37χρονο ιερέα ασκήθηκε βαριά κακουργηματική δίωξη ενώ η με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο κληρικός ετέθη αυτομάτως σε αργία και παράλληλα η Αρχιεπισκοπή κίνησε ήδη τη διαδικασία παραπομπής του στην εκκλησιαστική Δικαιοσύνη.

Dnews