Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη που δίνει δύσκολη μάχη για τη ζωή της

Γενικά
Tools

Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης στην οδ. Ολυμπιας της Αργυρούπολης- Πώς σώθηκε από βέβαιο θάνατο


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα, που εντόπισε ο ιατροδικαστής στο σώμα της 40χρονης κοπέλας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της, στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σώμα της κοπέλας υπήρχαν σημάδια, που παραπέμπουν και σε παλιότερο ξυλοδαρμό, που προηγήθηκε του τελευταίου άγριου ξυλοδαρμού και την οδήγησε στην εντατική.

Ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει εξόχως σοβαρά τραύματα και τις κακώσεις, που βρήκε το σώμα της νεαρής κοπέλας και όπως διαπίστωσε, ο δράστης με τα χέρια ξυλοκοπούσε στο κεφάλι και στον θώρακα τη γυναίκα, σπάζοντάς της πλευρά, ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρές, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν στη γυναίκα κρανιοτομία αποσυμπιεστική, για να τη σώσουν από τον βέβαιο θάνατο και το αιμάτωμα, που είχε δημιουργηθεί στο κεφάλι της από τα σφοδρά χτυπήματα του 46χρονου.

Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει, ότι τα χτυπήματα έγιναν με θλων όργανο, δηλαδή με τα χέρια του 46χρονου, ο οποίος τη χτυπούσε σε επίπεδη επιφάνεια, δηλαδή ή στο δάπεδο ή ακόμα και στον τοίχο του σπιτιού.

Αύριο το πρωί ο 46χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, για να απολογηθεί, ενώ η 40χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη ζωής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.του Ευαγγελισμού

με πληροφορ απο CNNgr