Φρίκη: Συνελήφθη αστυνομικός που βίαζε την.... 4χρονη κόρη του

Γενικά
Tools

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου παιδιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εν ενεργεία αστυνομικό που υπηρετεί στα Τρίκαλα και σύμφωνα με την καταγγελία που είχε γίνει, βίαζε την 4χρονη κόρη του. Ο αστυνομικός βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Οι άντρες του Εσωτερικών Υποθέσεων μετά την έκδοση του σχετικού εντάλματος προχώρησαν στην σύλληψή του για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για τις ειδεχθείς του πράξεις.

Όταν το παιδάκι γύρισε στο σπίτι του και η μητέρα του πήγε να το πλύνει, πρόσεξε έναν πολύ έντονο ερεθισμό στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων και το ρώτησε τι είχε συμβεί…

Το παιδάκι ντρεπόταν και από τα μισόλογα και τις χειρονομίες που έκανε η μητέρα του αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και το πήγε αρχικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.

Το παιδάκι εξετάστηκε από αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχολόγου όπου εξιστόρησε την ανατριχιαστική σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από τα χέρια του ίδιου της του …πατέρα. Ο ίδιος έμεινε γυμνός στο κρεβάτι που ξάπλωσε μαζί με το παιδί του, το έγδυσε από την μέση και κάτω και προχώρησε στις απίστευτες αυτές πράξεις τις οποίες φέρεται να είχε επαναλάβει και στο παρελθόν σε βάρος του νηπίου.

Κατόπιν όλων αυτών ενημερώθηκε ο αρμόδιος Ανακριτής και εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σε βάρος του δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Στο παρελθόν είχε απασχολήσει και πάλι την Υπηρεσία του, καθώς το 2018 είχε κατηγορηθεί για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, ενώ η σύζυγός του όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, τον χώρισε μόλις έναν χρόνο μετά τον γάμο τους και την απόκτηση της κορούλας τους, εξαιτίας της εξαιρετικά βίαιης συμπεριφοράς σε βάρος της και όπως κατήγγειλε επειδή έκανε χρήση ουσιών.