Περιστατικό που κατέληξε σε καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματισμους στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε από τη Βουλιαγμένη.

Γενικά
Tools

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (8/10) στο κέντρο της Αθήνας όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη συμβολή των οδών Μάρνη και Αριστοτέλους.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 8:00 στη Βουλιαγμένη. Μία μητέρα είχε πάει το παιδί της στο σχολείο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να το συνοδεύσει και άφησε πάνω τα κλειδιά.

Τη στιγμή εκείνη περνούσε από το σημείο ένας 35χρονος αλλοδαπός. Πήρε το Ι.Χ. και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Για κακή του τύχη όμως, μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε το κινητό της μητέρας και το GPS ήταν ενεργοποιημένο.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για την κλοπή και λίγο αργότερα εντόπισαν το όχημα παρκαρισμένο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Βάθης.

Μόλις οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να μείνει ακίνητος, έβαλε μπροστά την μηχανή και προσπάθησε να διαφύγει ρίχνοντας μάλιστα κάτω έναν από τους άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Και σαν να μην έφτανε αυτό έκανε και όπισθεν για να τον πατήσει.

Ο αστυνομικός κρατήθηκε από το όχημα, έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να οδηγηθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

marnis pirobol ekab

ingr