"Τίτλοι τέλους" για το @hotmail.com

Τεχνολογία
Tools

Εγκαίνια στη νέα υπηρεσία email έκανε η Microsoft. Το νέο Outlook.com εγκαινιάστηκε επίσημα για πρώτη φορά και σύντομα θα δώσει τη θέση του στο Hotmail.com.

Η Microsoft είχε ήδη ανακοινώσει την αλλαγή από το hotmail στο outlook που σταδιακά πραγματοποιείται. Οι χρήστες δεν χρειάζεται προς το παρόν να αλλάξουν διεύθυνση email από hotmail σε outlook. Προς το παρόν παραμένουν όλα ως έχουν μέχρι νεότερη ανακοίνωση της Microsoft.

Η αλλαγή του Hotmail σε Outlook είναι η πρώτη από τις δύο σημαντικές αλλαγές που έχει προγραμματίσει η Microsoft. Η άλλη είναι η αλλαγή του MSN Messenger σε Skype. Το νέο Outlook κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον των χρηστών καθώς μέσα σε μόλις 6 ώρες από την ανακοίνωσή του είχαν εγγραφεί πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες.

Η Microsoft ανακοίνωσε την μεγάλη επιτυχία του νέου Outlook.com μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter. Πολλοί χρήστες έσπευσαν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τη νέα υπηρεσία δημιουργώντας ένα καινούργιο email με την κατάληξη @outlook.com.

Το hotmail χρησιμοποιείται ευρέως από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο καθώς λειτουργεί τα 10 τελευταία χρόνια και είναι ένα από τα πιο διάσημα δωρεάν email του διαδικτύου.

Η νέα υπηρεσία της Microsoft θα ενσωματώνει το Skype και θα αποτελεί έναν νέο ανταγωνιστή στο Gmail της Google που σήμερα διαθέτει το Google Talk που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών.

Σήμερα το δημοφιλέστερο email είναι αυτό της Google με 425 εκατομμύρια χρήστες ενώ ακολουθεί αυτό της Microsoft (hotmail) με 350 εκατομμύρια νέους χρήστες.