ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Προς το 4ο Συνέδριό της η «Ενωμένη Πόλη» με το βλέμμα στο μέλλον

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

enom poli ke theod

Την Τετάρτη (22/1) συνήλθε η ολομέλεια της πολυμελούς Κεντρικής Επιτροπής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» του Δημάρχου Ελληνικού- Αργυρούπολης και επικεφαλή της, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Τα μέλη της Κ.Ε. ενημερώθηκαν από τον επικεφαλή της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ. Δήμαρχο Γ. Κωνσταντάτο,  για την εξέλιξη των έργων και δράσεων της Διοίκησης του Δήμου, τις τρέχουσες εξελίξεις για τη μεγάλη επένδυση του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού, καθώς και για τις σημαντικές δράσεις που θα αναληφθούν από τον Σ.Π.Α.Υ για τον Υμηττό, οι οποίες θα ανακοινωθούν επισήμως την Πέμπτη (23/1) στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, από τον πρόσφατα εκλεγμένο Πρόεδρό του, Γιάννη Κωνσταντάτο.

Η Κ.Ε. ενέκρινε ομόφωνα την διενέργεια του 4ου τακτικού Συνεδρίου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ την προσεχή άνοιξη, σε ημερομηνία που θα καθορισθεί προσεχώς.

Υπογραμμίσθηκε, ότι ο χαρακτήρας του 4ου Συνεδρίου θα είναι οργανωτικός και καθοριστικός για την σύγχρονη οργανωτική μετεξέλιξη και λειτουργία της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση για να την οδηγήσει με επιτυχία, όχι μόνο στις εκλογές του 2023, αλλά και για να καθορίσει αποφασιστικά ολόκληρη την επόμενη δεκαετία, αφού η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ», είναι ένας ζωντανός Οργανισμός που φιλοδοξεί να παραμείνει το μεγάλο Αυτοδιοικητικό Κίνημα του Ελληνικού-Αργυρούπολης, ένα καινοτόμο πρότυπο προς μίμηση στο χώρο της Τ.Α.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, πολλά μέλη της Κ.Ε. έλαβαν, το λόγο καταθέτοντας τις προτάσεις τους για το προσεχές Συνέδριο και όχι μόνο.  

Το 4ο οργανωτικό Συνέδριο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ θα αποφασίσει και θα εκλέξει να νέα όργανα λειτουργίας και δράσης της παράταξης, ενώ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του ορίσθηκε η Επιτροπή Συνεδρίου, που θα ανακοινώσει προσεχώς τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του.

Υπενθυμίζεται, ότι το 1ο Συνέδριο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ήταν Ιδρυτικό και πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, επέλεξε ως επικεφαλή της τον Γιάννη Κωνσταντάτο, μετέπειτα Δήμαρχο, που ο λαός της πόλης τον επανεξέλεξε πανηγυρικά για 2η θητεία το 2019 και ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2023.

enom poli ke theod2