ΕΛΛΗΝ-ΑΡΓΥΡ: Σε ενθουσιώδες κλίμα η βράβευση των επιτυχόντων σε ΑΕΙ- ΤΕΙ (vid)

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

vraveysi math2

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ενθουσιαμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τον Δήμarxo Ελληνικού- Αργυρούπολης και την Ενωση Γονέων του Δήμου.

Η τελετή της απονομής του τιμητικού επαίνου στους επιτυχόντες έλαβε χώρα στο κατάμεστο από κόσμο μεγάλο αμφιθέατρο του ιστορικού Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» .

Ο Δήμαρχος k. Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε στο silvercity.gr τα εξής:

vraveysi math konst

«Η χαρά και η συγκίνησή μου είναι μεγάλη, καθώς μου δίνεται η ευκαιρία ως Δήμαρχος της μεγάλης μας πόλης, να τιμήσω τη νέα γενιά του τόπου μας.

»Όλους αυτούς τους νέους που μας έκαναν περήφανους με τις επιτυχίες τους στις πανελλήνιες εξετάσεις που σήμαναν για αυτούς το ξεκίνημα της ακαδημαϊκής τους ζωής, ενός δρόμου μακρινού, δύσκολου μα και συναρπαστικού, ενός δρόμου που θα διαμορφώσει πολύπλευρα και θα ολοκληρώσει τις προσωπικότητές τους, αποτελώντας το μεταίχμιο μεταξύ της εφηβείας και της παραγωγικής και ελπιδοφόρας νιότης.

»Οι νέοι μας λοιπόν, μια γενιά που ζει την κορύφωση της κρίσης , καλούνται να σταθούν όρθιοι, μετατρέποντας τη γνώση σε βασικό εφόδιο ζωής που θα ξαναστήσει όλα, όσα τα λάθη των προηγούμενων γενεών γκρέμισαν τα τελευταία χρόνια.

»Από αυτή τη νέα αγωνιστική γενιά η χώρα και ο τόπος μας περιμένει πολλά.

»Η ευχή μου για τα παιδιά μας, είναι να έχουν τη δύναμη, την τόλμη και την αποφασιστικότητα να μην αφήσουν κάνενα να σταθεί εμπόδιο στην πραγματοποίηση των ονείρων τους και να ανοίξουν νέους ορίζοντες, ξεπερνώντας κάθε τι χαλασμένο και αναχρονιστικό που κατέστρεψε τη χώρα μας.

»Εμείς, ως Δημοτική Αρχή θα στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τη νέα γενιά του τόπου μας, ανάγοντας τις ανάγκες της σε κορωνίδα της πολιτικής μας δράσης»

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Φ. Ιασωνίδης, δήλωσε:

vraveysi math5 iasonidis

«Αυτό που γίνεται απόψε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας δεν έχει προηγούμενο!

Πλημμύρισε από τα νιάτα μας και τους γονείς τους στη τελετή βράβευσης που οργανώνει ο Δήμος μας για την εισαγωγή τους στο τριτοβάθμια εκπαίδευση!

»Οι φετινές επιτυχίες των παιδιών μας δεν είναι τυχαίες. Έρχονται στην συνέχεια μιας πορείας και μιας προσπάθειας που θέλει τους νέους του Δήμου μας πρωτοπόρους στα γράμματα και τον αθλητισμό.

»Θα τολμούσα να πω ότι τα παιδιά της πόλης μας κάνουν πρωταθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που μας κάνει όλους ιδιαίτερα περήφανους

Τέλος, θέλω να τονίσω, ότι για την επιτυχία αυτής της ωραίας εκδήλωσης η προσπάθεια και η δουλεια ήταν συλλογική, γίαυτο και το επιτυχές αποτέλεσμα!!! Μπράβο και ευχαριστω σε ολους οςους συνεβσλαν σε αυτο!».

Υπάλληλος του Δήμου - μητέρα ...πέντε παιδιών - στους επιτυχόντες!

vraveysi math3

Ιδιαίτερη στιγμή, όταν ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος βράβευσε και την υπάλληλο του Δήμου, κα Ιωάννα Μερκούρη, μητέρα 5 παιδιών για την εισαγωγή της στην Σχολή Ιταλικής Φιλολογίας Αθηνών, λέγοντας: « Ιωάννα σου δίνω συγχαρητήρια, αποτελείς το παράδειγμα».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γιάννης Τσαρπαλής, οι αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι της δημοτικής αρχής, ο πρόεδρος και μέλη της Ενωσης Γονέων και λοιποί επίσημοι. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ