"Φίλε μου Γιώργο πέθανες από τον κορονοϊό γιατί άκουγες κάποιους ιερείς και ηλίθιους τσαρλατάνους γιατρούς"

Κύπρος
Tools

Γιώργο μου έφυγες πολύ νωρίς για το αιώνιο ταξίδι αφήνοντας πίσω σου τα τρία σου μωρά και την γυναίκα σου στην ηλικία των 46 χρόνων. Γιατί καλέ μου φίλε δεν άκουγες τις παρακλήσεις μας και να εμβολιαστείς. Γιατί καλέ μου φίλε δεν πήγες νοσοκομείο από τις πρώτες ημέρες και έμεινες σπίτι και παίρνοντας συνταγές από ηλίθιους τσαρλατάνους. Τώρα αυτοί που σε πήραν στον λαιμό τους τι έχουν να πουν.

Μου έλεγες ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια και δεν χρειάζεσαι νοσοκομείο. Οι μέρες όμως περνούσαν φίλε μου και η κατάσταση σου χειροτέρευε. Ήδη ο κορονοϊός και τα φάρμακα που έπαιρνες σου έκαναν πολύ μεγάλη ζημιά. Ήσουν υγιέστατος χωρίς υποκείμενα νοσήματα αλλά άργησες καλε μου φίλε πολύ να αποφασίσεις να πας στο νοσοκομείο για θεραπεία και ήταν ήδη αργά

Τη ζωή του από κορονοϊό έχασε χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου ήταν διασωληνωμένος στην Κύπρο, ένας 46χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών. 

Φίλοι του προέβησαν δημόσια, μέσω αναρτήσεων, σε σοβαρότατες καταγγελίες, που εμπλέκουν ακόμη και γιατρό, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν από την Αστυνομία αναφέρει το reporter.com.cy Όπως αναφέρουν ο 46χρονος, που ήταν εναντίον του εμβολιασμού, δέχθηκε αγωγή από γιατρό και δεν μετέβη έγκαιρα στο νοσοκομείο.

«Είχε φανατιστεί από ορισμένους ιερείς που το παίζουν θεοί και από ένα τσαρλατάνο γιατρό. Έτσι θέλω να τον αποκαλώ από εδώ και εμπρός αυτόν τον δήθεν γιατρό. Ο φίλος μου ο Γιώργος λοιπόν πατέρας με τρία παιδιά, πριν από ένα μήνα περίπου έπιασε Κορονοϊό σε πολύ ήπια φάση και αυτός και η γυναίκα του.

Δεν άκουε κανένα και προσπαθούσε με διάφορα φάρμακα που του έγραφε αυτός ο τσαρλατάνος γιατρός να γίνει καλά . Δυστυχώς μέρα με την μέρα η κατάσταση του Γιώργου χειροτέρεψε, αλλά δεν ήθελε να πάει στον γιατρό. Με την πάροδο δέκα ημερών, ο Γιώργος και αφού έφτασε στο απροχώρητο, με την υγεία του, δέχτηκε να έρθει τα ασθενοφόρο και να τον πάρει. Ηταν όμως αργά», έγραψε φίλος του λίγες ημέρες πριν αποβιώσει, καλώντας τον κόσμο να εμβολιαστεί άμεσα.

madata